Borgmester Marie Stærke byder velkommen. (Foto: DS).

Borgmester Marie Stærke byder velkommen. (Foto: DS).

Startskud til udviklingen af Køge Kyst

Onsdag eftermiddag tog Køge Kyst hul på "Etape 0" samtidig med housewarming i Gule Hal på Strandpromenaden.

Der skal være masser af liv i Køges nye bydel. Og det allerede inden der bygges huse og anlægges veje.
Derfor tog Køge Kyst onsdag eftermiddag hul på ”Etape 0” med en housewarming i Gule Hal på Strandpromenaden på Søndre Havn, hvor ivrige skatere og modelskibsbyggere allerede har taget hallen i brug.
Alle interesserede var velkomne til begivenheden og dermed være med fra første færd med udviklingen af Køge Kyst. Tråden, Tidsrummet og Udsigten bliver klar til officiel ibrugtagen den 7. maj. Andre spændende begivenheder og fysiske tiltag kommer til i løbet af året.
Gæsterne ved arrangementet i Gule Hal onsdag eftermiddag blev budt velkommen med festligt levende musik, inden borgmester Marie Stærke for en stund glemte alt om bleskift og sutteflaske og bød alle velkomne - og gav det første spark til igangsættelsen af Køge Kyst - i første omgang altså "Etape 0".
Herefter overtog projektdirektør for Køge Kyst, Jes Møller, mikrofonen og forklarede om de mange planer der er for området. Herefter fulgte talere af repræsentanter for Køge Maritime Aktivitetscenter, Køge Museum samt skaterne i Gule Hal.
Herefter kunne alle opleve en mindre udstilling om Køge Kyst, ligesom Køge Museum havde fundet effekter til en lille udstilling i Gule Hal.
Lørdagsavisen.dk følger op på yderligere information om "Etape 0" i løbet af torsdagen.
pm

Projektdirektør Jes Møller fra Køge Kyst fortæller om projektet. (Foto. DS).

Projektdirektør Jes Møller fra Køge Kyst fortæller om projektet. (Foto. DS).

Projektldirektør Jes Møller under sin tale - hvor han nævnte tre vigtige datoer for

Projektldirektør Jes Møller under sin tale - hvor han nævnte tre vigtige datoer for "Etape 0" her i foråret. (Foto. DS).

Publiceret 17 March 2011 05:45