Den grimmeste bygning i Køge

Spørgsmål ?  Hvem bestemmer hvor og hvordan et byggeri skal se ud i Køge Kommune, for man skal da lede længe for at finde noget der bare ligner det der er banket op i Boholte Centeret.
Det er simpel hen så grimt, at selv den sorte terminal  på Rådhuspladsen ikke kunne være med.  Hvorfor er det lige meget hvordan det ser ud, når det ligger i udkanten af byen. Hvorfor kunne det ikke ligge i den nye torveby. Men nej her skulle en mursten lige afvige lidt i farven, så ville helvede være løs.
Det kan i alle tilfælde ikke komme ind under det der hedder byforskønnelse. Til de mennesker der står for dette byggeri vil jeg sige. Det er usmageligt.
Jeg håber i et eller andet sted har dårlig samvittighed. Det her handler kun om kroner og øre og ikke om hensyntagen til andre mennesker. I øvrigt vil der nok blive en hel del grafit. Det er da nogle dejlige store områder at male på. UHA.
Et andet problem tror jer er.  Hvad med de mennesker der bor lige over for i Boholtegården? Deres boliger falder garanteret i værdi når de vil sælge deres bolig. 
Hvem vil  eje en bolig hvor man kun kan sidde og glo lige ind i en stor beskidt væg. Jeg vil i alle tilfælde ikke. Jeg håber da de klager til myndighederne over dette byggeri.
En beboer i Boholte kvarteret.

Publiceret 23 March 2011 10:15