Lukas Kaldan og Mia Storm, der er

Lukas Kaldan og Mia Storm, der er "bagmændene" bag bloggen Wonders Make Joy, har efterhånden fået mange kontakter i det aarhusianske musikmiljø.

Wonders Make Joy:

Bloggens "bagmænd"

Den danske undergrundsblog Wonders Make Joy har kun to personer bag tastaturet.

Af
Af Søren Nielsen

Bag bloggen Wonders Make Joy gemmer sig kæresteparret Lukas Kaldan, der studerer multimediedesign, og Mia Storm, der læser jura.
De er begge 20 år, har en bidende interesse for musik, og har været kærester siden den første fredagsbar i deres gymnasietid. De står begge for bloggens indhold, men sidens begyndelse startede i Lukas' hoved.
"Jeg havde tænkt på at ville starte det op med en af mine venner, men han var i en lille by på Fyn, og kunne derfor ikke rigtigt holde fingeren på pulsen når det kom til musiklivet," fortæller Lukas, der i 2009 flyttede fra Fyn til Aarhus sammen med Mia.

Ikke for fin til Bieber

Mia skulle egentlig bare have været med på sidelinjen som renskriver og planlægger, men uden andre end Lukas ved roret, sprang Mia til.
I dag står de begge for at holde siden opdateret med anmeldelser og anbefalinger, og for skiftevist at udgive kompilationer.
"Vi kan hverken lytte til musikken sammen, eller udgive kompilationer sammen. Så bliver vi bare for uenige. Vi har ret forskellig musiksmag, så vi plejer at skiftes til at have høretelefonerne på. For mens Lukas mest er til indie og knitrende elektronisk musik, så er jeg mere til det lidt mørkere og tungere bas. Selvom jeg også sagtens kan lytte til Justin Bieber hvis jeg er på vej til forelæsninger. Det behøver sgu ikke være så pissefint," siger Mia, mens hun smiler til Lukas.
De to kender dog efterhånden hinandens smag så godt, at de sagtens kan give hørebøfferne videre, hvis de tror det mere er et nummer for modparten.

Ej blot til lyst

Bloggen fylder for de to studerende meget i hverdagen, og mens de dagligt bruger timevis på at lytte til musik, er ansvaret for bloggen også steget.
"I starten når vi skrev, var det jo mest på lystbasis, men nu er der jo også et ansvar overfor dem der besøger bloggen. Mens det stadig er frivilligt arbejde for os, så vil vi jo heller ikke skuffe dem der tjekker os ud," fortæller Lukas.

Publiceret 23 March 2011 07:00