Udstillingen i Ishøj Kultur Café kan ses fra 2. til 29. april. Her er det en af Signe Rasks værker. Pr-foto

Udstillingen i Ishøj Kultur Café kan ses fra 2. til 29. april. Her er det en af Signe Rasks værker. Pr-foto

Keramik og malerier

Signe Rask og Lissi Andersen, som begge er medlemmer af Ishøj Kunstforening, udstiller henholdsvis keramik og malerier i april i Ishøj Kultur Café

Signe Rask producerer raku-keramik med udgangspunkt i, at tingene ikke nødvendigvis skal have en praktisk funktion men alene være smukke og interessante for øjet. Lissi Andersen har tegnet og malet så længe, hun kan huske tilbage og har altid været betaget af malerkunst. Om sin passion for malekunsten siger Lissi Andersen:
”Jeg lever ikke af at male, jeg lever gennem det. Jeg kan slet ikke lade være.”
I april møder de to kunstneres værker hinanden, når de udstiller sammen i Ishøj kultur Café.
Enkle former og skarpe kontraster
Keramiker Signe Rask er inspireret af flere områder heriblandt leg med geometriske mønstre på enkle drejede former, keramiske billeder og pyramider lavet i "plader". Striber/reb, som 'snor sig' ind og ud mellem hinanden. Hun holder også meget af de skarpe kontraster mellem den hvide glasur og den rå, sorte overflade og mener, at nye variationer af striber på den samme form giver hver enkelt krukke/genstand sin helt egen personlighed.
De fleste af hendes kunstværker er primært sort/hvide, men der vil også være eksempler på farvede ”flasker” på udstillingen.

Inspiration fra naturen
For cirka otte år siden kastede kunstmaler Lissi Andersen sig for alvor ud i malerprojektet og har siden deltaget i kurser landet rundt. Inspirationen finder Lissi Andersen i naturen og i sine omgivelser.
Udstillingen i Ishøj Kultur Café kan ses i perioden 2. – 29. april 2011. Der er fernisering den 5. april 2011 klokken 18.00 – 19.30.

null

Publiceret 25 March 2011 08:01