Advokat og partner hos DREIST Advokater, Henrik Steen Petersen (tv.), underskrev torsdag advokatfirmaets ”OprykningsSponsorat” sammen med Køge Basketball Klubs formand, Lars Vestergaard (th.).(Foto: JCJ)

Advokat og partner hos DREIST Advokater, Henrik Steen Petersen (tv.), underskrev torsdag advokatfirmaets ”OprykningsSponsorat” sammen med Køge Basketball Klubs formand, Lars Vestergaard (th.).(Foto: JCJ)

Lokal støtte til Køges basketball-drømme

DREIST Advokater indgår større sponsoraftale med Køge Basketball Klub før altafgørende slutspil om oprykning til 1. division.

Når Køge Basketball Klubs talentfulde basketballspillere løber på banen til de altafgørende slutspilskampe om oprykning til landets 1. division, bliver det med en ny, større sponsor i ryggen. Eller nærmere betegnet på brystet.
DREIST Advokater har nemlig indgået et sponsorat der hér og nu, skal skabe medvind og optimale rammer for Køge i de afgørende kampe. Og ender det med oprykning til 1. division, bliver sponsoratet forvandlet til et hovedsponsorat for den kommende sæson.

Sponsor: - De fortjener al den opbakning de kan få!

- Dét Køge Basketball Klub har bygget op i de seneste år, er et fantastisk stykke arbejde. Målrettet har man bygget sten på sten, og skabt et hold der lige nu er mere end kvalificeret til at spille i 1. division, og tilmed er til at bygge videre på til fremtiden. Dét vil vi meget gerne honorere og bakke op, siger advokat og partner i DREIST Advokater, Henrik Steen Petersen og fortsætter.
- Når der lokalt sker positive ting, skal det selvfølgelig bakkes op, og Køge Basketball Klub fortjener al den opbakning de kan få, siger Henrik Steen Petersen fra DREIST Advokater til Lørdags-Avisen, om det netop indgåede "OprykningsSponsorat".

Gulerod for spillere og trænere

Køge Basketball Klubs formand, Lars Vestergaard er naturligvis begejstret over samarbejdet med, og opbakningen fra DREIST Advokater.
- Det er som sendt fra himlen. Det er lige nøjagtigt sådan et sponsorat der giver massiv rygvind hér og nu, og samtidigt er en kæmpe gulerod for hele klubben, og i særdeleshed for både spillere og trænere, der nu kan se, at der er rammer og muligheder hvis, eller når, oprykningen sikres, siger formand Lars Vestergaard, der torsdag aften underskrev sponsoraftalen sammen med head coach Roberto Velosa, der uddyber.
- Vi kan forberede os langt bedre og mere koncentreret til slutspilskampene på grund af denne aftale. Vi kan køre til kampene i god tid, spise sammen, lade op i god tid, og alt hvad ordentlig forberedelse kræver. Det er virkelig noget spillerne ser frem til, og det giver dem, og os alle et kæmpe rygstød?, siger Køges head coach, Roberto Velosa, der sender sine spillere på halgulvet til første semifinale, på torsdag d. 31. marts kl. 19.30 i Køgehallen, hvor Broerne kommer på besøg.
- Og nu skal vi rykke op. Hvis alle kommer og bakker os op, vil det gøre en kæmpe forskel. Vi skal i hvert fald nok give folk noget at komme for, slutter Roberto Velosa over for Lørdags-Avisen.

Publiceret 25 March 2011 13:15