Allan Bentsen og holdkammeraterne fra BTK 61 i Roskilde kan tirsdag aften sikre sig den fjerede DM-titel is treg.

Allan Bentsen og holdkammeraterne fra BTK 61 i Roskilde kan tirsdag aften sikre sig den fjerede DM-titel is treg.

To matchbolde til batmændene

Mega tæt match på Østerbro i lørdags

BTK 61-batmændene fra Roskilde spillede sig i lørdags et stort skridt nærmere DM-titlen for hold ved at slå Københavns BTK 4-5.
Det medfører, at Allan Bentsen og holdkammeraterne kan forgylde sig selv allerede tirsdag aften, når der er returopgør i Roskilde-Hallerne.
Skulle københavnerne snuppe dét stik, har Roskilde-holdet en ny chance på lørdag, fordi finale-opgøret spilles efter bedst af tre-princippet.
- Vi satser på at afgøre det tirsdag. Og hvis vi var knebne favoritter op til lørdagens kamp, er vi det vel i endnu højere grad til hjemmekampen, mener Allan Bentsen.

Mega tæt match

Det var kun lige akkurat, at Roskilde-spillerne fik has på Københavns BTK'erne på Østerbro i lørdagens første finale.
Hjemmeholdets Kasper Sternberg - med en fortid i BTK 61 - red videre på bølgen fra det individuelle DM, titlen vandt han tidligere på sæsonen, og slog både Allan Bentsen og Roskildes kroat Roko Tosic.
Til gengæld var Finn Tugwell godt spillende og vandt begge sine matcher over henholdsvis Christoffer Petersen og Anders Holm.

Den afgørende double

Senere i holdkampen var stillingen 4-3 til københavnerne, og deres kineser lå lunt til at slå Tosic med en føring i femte sæt.
Men kroaten gravede dybt. Vendte slaget og udlignede til 4-4.
I den afgørende double levede Bentsen og Tuwell op til værdigheden som danske double-mestre og slog Sternberg/Li Moding med de sikre cifre 3-0.
- De kommer tættere og tættere på, konkluderer Allan Bentsen.
- Forhåbentlig ikke alt for tæt i morgen (tirsdag, red.). Jeg tror, vi gør arbejdet færdig allerede tirsdag.

Publiceret 18 April 2011 11:30