Kroaten Roko Tosic sluttede af med maner i BTK 61-dragten tirsdag. To singlesejre leverede han på Roskilde-holdets vej til DM-guldet. (Arkivfoto: Erling J.)

Kroaten Roko Tosic sluttede af med maner i BTK 61-dragten tirsdag. To singlesejre leverede han på Roskilde-holdets vej til DM-guldet. (Arkivfoto: Erling J.)

Guld til BTK 61:

Kroatisk Holmgang sikrede sejren

Der skulle kroatisk bat-dynamit til, for at sprænge guldet afgørende fri til afhentning for BTK 61'erne i minen tirsdag aften i Roskilde-Hallerne.
Ved stillingen 4-2 til Roskilde gik super-pendleren fra Balkan, Roko Tosic, til bordet og sikrede Roskilde-holdet den afgørende sejr, så den samlede hold-match endte 5-2.
3-0 vandt Tosic over Københavns BTKs pendler fra Sverige, Anders Holm. Men selv følte kroaten ikke, at kampen var en ren ekspeditionssag.
- Det var ikke så let, som det måske så ud udefra, siger han til Roskilde Avis.
- Slet ikke i tredje sæt, hvor Anders Holm kommer meget tæt på. Jeg begyndte at få lidt for mange nerver på. Det var tanken om, at jeg spillede for sejren og dermed titlen, forklarer den kroatiske batmand videre.

Siger farvel med maner

Kampen var Roko Tosics sidste for Roskilde-klubben. En rygskade fortæller ham, at han kun skal lave kortsigtede aftaler. Og derfor har parterne fra start aftalt denne ene sæson, som med finale-sejren sluttede tirsdag aften i Roskilde.
- Det er dejligt at blive dansk mester, men vemodigt at stoppe. Jeg har været meget glad for at komme til Danmark og spille for Roskilde. Alle i klubben er helt fantastiske. Derfor vil jeg være glad og fejre det i aften.
- Måske jeg er for træt i flyet hjem i morgen til at tænke på, at det er lidt sørgeligt at stoppe i Roskilde, lød det fra Tosic i minutterne efter præmie-overrækkelsen.

null

Publiceret 20 April 2011 10:00