Der blev arbejdet godt i forårssolen. (Foto: DS).

Der blev arbejdet godt i forårssolen. (Foto: DS).

Gammel Køge-tradition genopstod

En gammel Køge-tradition fra 1930'erne genopstod lørdag den 30. april, da en lang række køgensere mødes for at gøre Køge Kyst-området klar til de mange aktiviteter, som alle køgensere kan tage del i hen over sommeren. Med start den kommende weekend 7.-8. maj.
Denne solrige forårs lørdag etablerede Køge Kyst i samarbejde med køgenserne en ny promenade af trætraller hen over strandengen på Søndre Strand, og indsamlede affald i hele Køge Kyst-området.
Køge Kyst bød det arbejde folk på pølser fra den nyopsatte grill på Søndre Strand, hvor der også vil være hygge, snak, forfriskninger, og ansigtsmaling udført af Dina fra KØS Billedskole.
Klargøringen af Køge Kyst-området var inspireret af en gammel Køge-tradition fra 1930'erne, hvor Køge Turistforening inviterede køgensere til stensamling på stranden for at forberede badesæsonen. Opbuddet af børn og unge var stort, da mange gerne ville være med til at gøre stranden klar til leg, afslapning og hygge.
Køge Kyst ønskede med arrangementet at gøre klargøringen af Køge Kyst-området til en hyggelig eftermiddag, der samlede køgenserne.
Den store indvielse af Etape 0 – Livet før byen, finder sted på lørdag den 7. maj på Søndre Havn.
pm

Alle aldre deltog i oprydningsarrangementet. (Foto: DS).

Alle aldre deltog i oprydningsarrangementet. (Foto: DS).

(Foto: DS).

(Foto: DS).

(Foto. DS).

(Foto. DS).

(Foto: DS).

(Foto: DS).

Publiceret 01 May 2011 09:00