Flemming Holst Jensen ser frem til at kunne byde kunderne inden for i den nye Garant i Køge fra den 5. maj. (Foto: DS)

Flemming Holst Jensen ser frem til at kunne byde kunderne inden for i den nye Garant i Køge fra den 5. maj. (Foto: DS)

Garant slår dørene op i Køge

Flemming Holst Jensen står bag åbningen af gulv- og gardinforretningen Garant i Køge torsdag den 5. maj.

I begyndelsen af maj kan køgenserne gå et nyt sted hen og finde inspiration og handle, når boligen skal indrettes. Her åbner nemlig en ny butik i gulv- og gardinkæden Garant på Valdemarshaab 10 i Den Hvide By.
Torsdag den 5. maj klokken 9.30 åbner den nye forretning. Bag den står Flemming Holst Jensen, der selv er født og opvokset i Køgeområdet, og som nu ser frem til at drive forretning "på hjemmebane".
Garant er en kæde med i alt 53 selvstændige butikker rundt omkring i hele landet. Flemming Holst Jensen har selv drevet Garant i Roskilde gennem de seneste syv år, hvorfor han har en solid erfaring at trække på i forbindelse med åbningen af den nye forretning.
I de nyopførte lokaler på Valdemarshaab råder Garant over 600 kvadratmeter, hvor kunderne ifølge indehaveren får adgang til Danmarks største udvalg i tæpper, gardiner, klinker, fliser, trægulve, solafskærmning og markiser. Der er også et solidt lokalt islæt i sortimentet, hvor man blandt andet finder Junckers' produkter, selv om det ikke er en del af standardudvalget hos Garant.
Tre medarbejdere står klar til at tage imod kunderne i den nye Garant, hvor servicen er i højsædet. Man tilbyder således blandt andet gratis og uforpligtende at køre ud til kunderne og måle op og give tilbud - også uden for normal åbningstid.
Den nye forretning åbner med et stort åbningssalg fra torsdag til søndag, hvor der for eksempel er mange penge at spare på hvidpigmenteret askegulv.
mr

(Foto: DS).

(Foto: DS).

Publiceret 01 May 2011 14:30