(Colourbox).

(Colourbox).

Mislykket indbrudsforsøg mod guldsmed i Borup

Ellers en meget fredelig lørdag aften og nat i hele Midt- og Vestsjællands Politikreds.

Tre personer forsøgte natten til lørdag, kl. 02.56, at bryde ind i Guldsmeden, Hovedgaden i Borup. De tre gerningsmænd forsøgte at knuse en rude med en økse, hvilket ikke lykkedes.
De tre personer beskrives som A: mand, anden etnisk oprindelse end dansk, sort hættetrøje, mørke bukser. B beskrives som mand, udlænding, lys hættetrøje. Der er intet signalement af den tredje person.
- De var kørende til stedet i en mørkegrøn Peugeot uden nummerplader. Det lykkedes desværre ikke politiet at finde frem til mændene oplyser Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.
Fremstilling i grundlovsforhør – Roskilde.
En 21-årig mand fra Haslev blev lørdag kl. 11.00 fremstillet og sigtet for fredagens røveri mod Nordea i Hårlev. Han blev ved det lukkede grundlovsforhør fængslet til 26. maj. Politiet har ikke flere kommentarer til sagen af hensyn til efterforskningen.
Spirituskørsel – Stevns.
Lørdag aften Kl. 19.45 standsede politiet en bil på Stevnsvej ved Prambroen i Strøby Egede. En 55-årig mand fra Køge, der var fører af bilen, var påvirket af spiritus og blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt efter at have afleveret en blodprøve.
Narkopåvirket bilist – Køge.
Lørdag aften kl. 21.40 anholdt politiet en 30-årig mand fra Solrød Strand, der blev standset af politiet på Københavnsvej i Køge. Den 30-årige var påvirket af narkotika. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.
- Ellers har det været en gennemgående fredelig nat i hele politikredsen. Der var ikke de større bataljer ved diskoteker og andre værtshuse, hvilket politiet naturligvis er godt tilfreds med, siger Carsten Andersen, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.
pm

Publiceret 01 May 2011 12:00