Nanna Larsen, Sportigan.

Nanna Larsen, Sportigan.

Sportigan støtter alle der går efter målet

Sportigan støtter alle, der går efter deres mål – uanset om målet er at få en guldmedalje om halsen eller 10 cm mindre om hofterne.
Foruden vejledning og gode råd kan Sportigans kunder se frem til lækre forårsvarer til udsalgspriser, der direkte opfordrer til, at man kommer op af sofaen.
Foråret er højsæson for salget af sportsvarer. Efter en lang og kold vinter har både små og store glædet sig til at komme uden for og røre sig. Det har nyåbnede Sportigan i Vestergade købt ind efter og melder sig klar til kampen for at hjælpe alle vinterblege danskere med at finde formen og motivationen frem til foråret.
Løb og fodbold er nogle af de mest populære udendørs sportsgrene, og de er samtidig også sportsgrene, hvor det i særligt høj grad betaler sig at være klædt rigtigt på.
- Vi ser gang på gang, at en løbetest og valget af de rigtige løbesko eller en specialtilpasset indlægssål gør en enorm forskel for folk. Ikke kun i forhold til at undgå skader og ømme muskler, men også i forhold til at opnå større motivation og dermed nå sine mål, siger Nanna Larsen fra Sportigan.
Netop at hjælpe folk med at nå deres mål, er et mantra for Sportigan. Og det gælder vel at mærke uanset målets størrelse. I Sportigan vil man nemlig hellere motivere end pege fingre og moralisere.
- Vi vil til enhver tid bakke den enkelte kunde op, uanset om målet regnes i kilo, minutter, medaljer eller flere smilerynker. Og det er vi stolte af, siger Nanna Larsen.
Sportigan kunder kan gå et foråret i møde, der bugner med spændende varer på hylderne. Der er købt stort ind af farvestrålende nyheder og lækre klassikere til både elitesportsudøveren og tirsdagsmotionisten.
Foråret byder også på en fødselsdag hos Sportigan, der traditionen tro betyder, at kunderne kan se frem til særligt fordelagtige priser.
- Alt i alt glæder vi os virkelig til at byde vores kunder velkommen i Sportigan de næste måneder. Kombinationen af den lange vinter, det lækre udvalg af friske forårsvarer og vores gode priser gør, at vi spår 2011 til at blive en stor sæson, siger Nanna Larsen.

Publiceret 01 May 2011 16:00