1 år i skyggen for overtrædelse af våbenloven

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra søndag den 1. maj kl. 07.00 til mandag den 2. maj kl. 07.00.

Politiet anholdt lørdag eftermiddag en 25-årig mand der har bopæl i den sydlige del af Stevns kommune.
Søndag formiddag kl. 10.00 blev den 25-årige mand fremstillet i grundlovsforhør sigtet for overtrædelse af våbenloven.
Politiet fandt ved anholdelsen af manden en del skydevåben. 
Den 25-årige blev ved retsmødet idømt 1 års fængsel og sat direkte til afsoning.
Spirituskørsel – Bjæverskov.
Søndag kl. 12.09 anholdt politiet en 68-årig mand fra Bjæverskov, der blev sigtet for spirituskørsel. Den 68-årige fik udtaget en blodprøve og løsladt efter afhøring.
Brand – Rødvig Stevns.
Natten til mandag kl. 00.20 blev anmeldt om brand på Vinkelvej i Rødvig, hvor der var ild i en emhætte i et hus. Der var kraftig røgudvikling fra stedet. En beboer blev kørt til observation for røgforgiftning på sygehus, og der var en del sodskade på stedet.
Indbrud i lager – Greve.
Mandag kl. 03.03 blev politiet kaldt til Greve Main, hvor der var indbrud i et cigaretlager. Fra stedet er stjålet cigaretter, men politiet kender ikke det nærmere antal.
Forsøg på sprængning – Viby Sj.
Mandag morgen, kl. 04.57, kørte politiet til Danske Bank, Torvet, hvor en anmelder konstaterede, at der var ledninger og slanger ind til banken.
Politiet afspærrede et område på 200 meter i radius fra banken, og politiets teknikere i samarbejde med sprængningseksperter fra militæret er mandag morgen i gang med at forhindre en sprængning på stedet.
Politiet kan ikke sige, om der er sammenhæng med en lignende sag fra Svebølle tidligere på natten, men det undersøges naturligvis.
Politiet vil meget gerne have oplysninger fra borgere, der har bemærket mistænkelige personer eller biler i nærheden af banken i nattens løb. Ring til politiet på tlf. 114.
pm

null

Publiceret 02 May 2011 10:00