Det er bl.a. onsdagens drabsforsøg ved Søndre Viaduktvej i Køge der ligger til grund til at Køge borgerne mandag eftermiddag kan deltage i en demonstration for fred i byen. (Foto: DS).

Det er bl.a. onsdagens drabsforsøg ved Søndre Viaduktvej i Køge der ligger til grund til at Køge borgerne mandag eftermiddag kan deltage i en demonstration for fred i byen. (Foto: DS).

Demonstration for fred i Køge

Den seneste tids mange skyderier i og omkring Køge har naturligvis betydet en utryghed hos borgerne.
Hvad sker der - hvornår kommer næste episode - og kan vi undgå, at uskyldige bliver ofre ?
I dag, mandag den 2. maj, afholdes en demonstration for fred i Køge.
- Alle mennesker der ønsker fred, demonstrerer for fred, og imod bandekrig - kom og deltag. Nu rejser vi os, med fred, og samles kl.16.00 på Køge Torv, og går til et af byens brændpunkter, Ellemarken, hvor vi samles, forhåbentligt i tusindtal, og viser alt og alle, at Køge-borgerne ønsker fred, tryghed og en by hvor der er plads til alle, siger Brigitte Klintskov Jerkel fra Greve, Folketingskandidat (K), Storkreds Sjælland til Lørdagsavisen.dk.
Brigitte Klintskov Jerkel arbejder til dagligt i Køge kommune og har to børn på Køge Handelsskole, og er derfor engageret i hvad der sker i området.
- Vi vil have Køge tilbage hvor byen hører til - find dit mod, læg utrygheden væk for en stund, og slut dig til Køge-borgernes helt egen demonstration for fred, hvor vi ALLE, uanset hvem og hvad vi er, udelukkende møder op som borgere, med fred, for at vise, at nu er det nok. Vi er næsten 1.400 på Facebook-fællesskabet, og nu skaber vi sammen indholdet i mandagens demonstration - tidspunktet er fastlagt, nu går det løs, og nu gælder det bare om at mobilisere alt og alle, en masse mennesker der ønsker fred, og ikke mindst en masse gode idéer til demonstrationens indhold. Derfor - kom med - nu vil vi med fred, tage byen tilbage hvor den hører til - "Vores by Vores fred", siger Brigitte Klintskov Jerkel, der er med i Facebook-fællesskabet "Vores by Vores fred".
Demonstrationen har altså start på Køge Torv kl. 16.00.
pm

Publiceret 02 May 2011 05:45