Du kan stadig nå at tilmelde dit hold til Hinnerup Cup 2.-4. juni. Privatfoto

Du kan stadig nå at tilmelde dit hold til Hinnerup Cup 2.-4. juni. Privatfoto

Hinnerup Cup er nu oppe på 141 hold

Deltagerne kommer fra hele Danmark

Rekorden på 144 hold til Hinnerup Cup for få år siden er tæt på at stå for fald, idet der netop nu er tilmeldt 141 hold og flere har rettet henvendelse for at komme med.

"Tilmeldingsfristen er sat til 1. maj, men skulle der være flere hold, der ønsker at deltage i stævnet – og det håber vi, så kan det stadig nås indtil søndag 8. maj 2011," siger stævneleder Magnus Nielsen.

"Ingen af rækkerne er lukket endnu, selv om der har været rigtig stor søgning til visse rækker, så er der plads til flere hold. Jeg er sikker på, at rekorden bliver slået, og håber vi komme op på mellem 150-160 hold," siger stævnelederen.

Programmet

Når HOG i Kristi Himmelfartsferien – den 2.-4. juni afvikler Hinnerup Cup, den 20. af slagsen, sker det over 3 dage. Stævnet starter med kampe for de små poder – drenge og piger U6-U7-U8-U9, samt U10 piger, torsdag den 2. juni på banerne ved Haldum-Hinnerup Hallen.

Fredag og lørdag afvikles Hinnerup Cup for de lidt større børn fra U10 til U15 – drenge og piger – dels på banerne ved Haldum-Hinnerup Hallen og Rønbæk Stadion.

Mange af de deltagende hold fredag og lørdag indkvarteres på Rønbækskolen og de medrejsende forældre camperer ved skolen, hallen og de grønne områder ned mod Rønbæksøen.

"Vi er meget glade for, at det nu igen er lykkedes os at arrangere stævnet med god opbakning, og glæder sig over, at der nu er rigtig mange nye hold med i stævnet i forhold til tidligere."

"Det var jo meget trist, at vi efter flere års flytten rundt på stævnet, sidste år måtte aflyse stævnet, da der simpelthen ikke var deltagere nok. Derfor glæder det os alle, og ikke mindst mig, at der igen er kommet gang i Hinnerup Cup. Det var jo ligesom et livsværk, der blevet revet itu, sidste år," fortæller Magnus Nielsen, der også glæder sig over, at mange af de trofaste hjælpere fortsat er klar til at yde en stor indsats i forbindelse med stævnet.

Han vil dog gerne opfordre endnu flere til at give en hånd med under stævnet, så det bliver en absolut succes og en stor oplevelse for de mange deltagere, der så gerne skulle komme igen til næste års Hinnerup Cup.

Kan nås endnu

Hvis du endnu ikke har fået dit hold tilmeldt endnu, så kan det nås endnu. Gå ind på www.hinnerupcup.dk og tilmeld dit hold. Her kan du også læse alt om stævnet.

Har du problemer med opdatering af dit hold på stævnets elektroniske tilmeldingsmodul, så send en mail til stævneleder Magnus Nielsen, staevneleder@hinnerupcup.dk, så sørger han for opdatering af holdet. Har du spørgsmål til stævnet, er du også meget velkommen til at kontakte stævnelederen.

Publiceret 02 May 2011 07:00