Louise Dremark, Hinnerup:
Jeg ved, hvad det er for en dag, men jeg går ikke op i den. Jeg tror, jeg engang har givet min mor en blomst, men det er mange år siden.

Louise Dremark, Hinnerup: Jeg ved, hvad det er for en dag, men jeg går ikke op i den. Jeg tror, jeg engang har givet min mor en blomst, men det er mange år siden.

Hvad bruger du Mors Dag til?

Mors Dag afholdes traditionelt den anden søndag i maj. Og sådan går det også i år, hvor adskillige mødre kan se frem til blomster, undertøj og chokolade, hvis vi skal tro annoncerne fra disse butikker. Vi tog et smut på Hinnerup Station, hvor fire unge gymnasieelever ventede på toget til Hadsten og Favrskov Gymnasium. Vi spurgte dem, hvad bruger du Mors Dag til?


Frederik Klüwer, Hinnerup:
Jeg ved godt, når Mors Dag kommer. Så plejer jeg at være lidt ekstra sød ved hende, fx kan jeg hente noget morgenbrød, så hun er fri for det, og så hjælper jeg lidt ekstra til derhjemme.

Frederik Klüwer, Hinnerup: Jeg ved godt, når Mors Dag kommer. Så plejer jeg at være lidt ekstra sød ved hende, fx kan jeg hente noget morgenbrød, så hun er fri for det, og så hjælper jeg lidt ekstra til derhjemme.


Matilde Slumstrup, Hinnerup:
Jeg er klar over, når det er Mors Dag. Så plejer jeg og min søster at købe en gave til min mor, det kan være noget sportsudstyr eller noget chokolade.

Matilde Slumstrup, Hinnerup: Jeg er klar over, når det er Mors Dag. Så plejer jeg og min søster at købe en gave til min mor, det kan være noget sportsudstyr eller noget chokolade.


Pernille Søe Larsen, Hinnerup:
Det er ikke en dag, jeg går op i. Hvis vi har givet min mor noget, så er det fordi min far har sagt, vi skulle. Så har hun fået en blomst eller noget undertøj.

Pernille Søe Larsen, Hinnerup: Det er ikke en dag, jeg går op i. Hvis vi har givet min mor noget, så er det fordi min far har sagt, vi skulle. Så har hun fået en blomst eller noget undertøj.

Publiceret 02 May 2011 16:00