Borup træner Lars Fogde.

Borup træner Lars Fogde.

Tre vigtige points til Borup IF

Der var ikke så meget taktiksnak, men snarere en opsang til spillerne om at være klar fra start og spille det spil de kan fra Borup-træner Lars Fogde forud for Serie 3 kampen mod Roskilde KFUM.
- Hvis ikke vi fik 3 point med fra KFUM ville vi være godt på vej i Serie 4, konsta´terer Lars Fogde.
Spændingen i bunden af Serie 3, Pulje 5 spidser til da de andre hold i bunden i øjeblikket tager mange point ind på kontoen.
- De to seneste kampe vi har spillet har vi slet ikke været klar fra starten. Så dagens opgave lød på at vise at vi ville blive i Serie 3 og er parate til at slås for det, forklarer Borup-træneren.
Lad det være sagt med det samme at indstillingen var i orden hos de 12 Borup-spillere som kom i kamp denne eftermiddag i strålende solskin i Roskilde.
KFUM bragte sig dog foran 1-0 efter små 20 minutter, da Borups debuterende målmand Martin Mouritsen lidt uheldigt fik fumlet bolden over stregen. Dog den eneste fejl han lavede i kampen og han leverede flere gode indgreb i resten af kampen.
- 35 minutter inde i 1. halvleg fik Borup et hjørnespark og efter bolden først var blevet sent ud af feltet sender vi den retur hvor P for raget bolden ned til Lasse som i 2 forsøg udligner til 1-1 som også var stillingen ved halvleg, fortæller Lars Fogde.
2. halvleg sad Borup fuldstændig på og det var kun et spørgsmål om tid på hvornår holdet ville bringe sig foran.
- Alle arbejdede stenhårdt og tre mands midtbanen med Rose, Jern og Gustav fandt igen tilbage til det samarbejde som gør at vi er svære at spille imod. Det var da også Gustav som bragte os foran 2-1 i 67. minut og igen 3-1 i det 79. minut. Vi var flere gange ved at bringe os yderlige foran, og KFUM havde ikke mere at komme med. En fortjent sejr og vigtige 3 point på kontoen, siger en lettet Lars Fogde.
- Nu venter så topholdet Gadstrup hjemme på lørdag den 7. maj. Gadstrup har inden kampen kun har tabt 4 kampe, men hvor den ene var til Borup i efteråret i Gadstrup, så ingen tvivl om at Gadstrup kommer for at vinde og Borup skal være 110 % klar fra start, slutter Lars Fogde.
pm

Publiceret 02 May 2011 17:15