Under den modbydelige streg

Flot come-back gav Randers FC det ene point i Silkeborg efter to vidt forskellige halvlege

Randers FC fik det ene point med hjem fra Silkeborg via 2-2, men det hjalp ikke meget i bestræbelserne på at komme væk fra bunden og nedrykningspladserne. De øvrige kampe magede det nemlig således, at Randers FC – nu uden sejr i de sidste syv ligakampe - med fem kampe igen er under nedrykningsstregen.
Det var Randers FC's 14. uafgjorte kamp i ligaen i sæson 2010-2011, og det er nu et ufravigeligt krav, at der skal sejre og tre point ind på kontoen i flere af de resterende kampe – hjemme mod AC Horsens og OB, derpå to udekampe mod FC Nordsjælland og FC Midtjylland, inden sidste runde byder på det, der kan vise sig at blive den alt-afgørende skæbnekamp i Randers mod Esbjerg fB.
2-2 i Silkeborg må efter omstændighederne betegnes som godkendt.

Godkendt… Og dog…

Indsatsen i de første tre kvarter var under al kritik. Defensivt sejlede det hele rundt, og der var ingen vilje, gejst, vildskab og engagement. Og det kunne såmænd være blevet 0-3 efter 34 minutter, men Randers FC slap med skrækken, da Kasper Risgaards afslutning tog overliggeren efter endnu et forsvarskiks.
Det randrusianske forsvar med Christian Traoré og Mads Fenger havde store problemer, og allerede efter 36 minutter blev Mads Fenger pillet ud og erstattet af Issah Ahmed.
Med i vurderingen af første halvleg skal og bør, at Ousmane Sarr efter blot fire minutter havde frit skud fra 10 meter, men kanonerede bolden langt over mål.

Forvandlingens kvarter

Efter pausen var Randers FC-holdet som forvandlet. Der blev løbet og fightet og holdt bedre fat i bolden, og frisparksscoring af Kasper Lorentzen og et brag fra nært hold fra Mikkel Beckmann sikrede 2-2 på de to mål på mindre end 10 minutter.
Et forvandling, der blev en realitet på blot et kvarter.
Med 23 minutter igen kom Frank Kristensen på banen, og så havde Randers FC et ekstra våben at spille på. Og Franks første aktion var da også at vinde en luftduel efter indlæg – og sekunder efter havnede bolden hos Beckmann, der scorede til 2-2.
Om Frank Kristensen skal i aktion i landspokalsemifinalen onsdag aften hjemme mod FC Nordsjælland er nok usikkert. Alt afhængigt af, hvordan man satser og prioriterer i Randers FC, der måske hellere ser, at Frank Kristensen er helt klar til de kommende og meget vigtige kamp i ligaen…..

Publiceret 02 May 2011 13:35