Flere hundrede børn og unge får ikke lov at spille fodbold

Kommunens Vej- & Park: - Sneskimmel og bare pletter betyder at der godt kan gå 14 dage mere inden skolebanerne kan benyttes.

Der er totalt kaos i Hvidovres mange fodboldklubber lige nu. Kommunens Vej- & Parkafdeling har meddelt, at der hverken kan trænes eller spilles turneringskampe på skolebanerne på grund af ¿sneskimmel og bare pletter¿.

Af
mads-

- Det betyder at flere hundrede børn og unge ikke kan få deres motion og træning, ligesom alle hjemmekampe må udsættes til et sammenpresset program senere i foråret, lød meldingen på et møde i Idrætsrådet forleden. Mange finder lukningen ubegribelig, eftersom vi har haft den bedste forsommer i mands minde, - og græsset gror rigtigt meget. Hvor længe banerne skal være lukket forlyder der intet definitivt om, men den ansvarlige gartner har pr. mail meddelt, at han ¿er på ferie indtil den 4. maj, og først derefter kan tage stilling...¿. Foreløbig betyder det nok, at åbningen vil være udskudt i cirka en måned. Vi er kede af det! Kommunes øverstansvarlige driftsleder på parkområdet, Hanne Kold, tog dog sidste torsdag rundt på en besigtigelsestur til kommunens skolebaner, og hendes vurdering er ikke særlig gunstig for de fodboldhungrende børn og unge: - Vi er meget kede af det, men hvis man ikke vil have rene jordbaner senere på sommeren, er lukningen desværre nødvendig, siger Hanne Kold. - Det er rigtigt, at vi har haft dejligt, varmt forårsvejr de sidste 14 dage, men man glemmer at vi også har haft en meget hård vinter med masser af sne på banerne, hvilket har resulteret i en masse sneskimmel og bare pletter. - Normalt åbnes banerne midt i april, og i hvert fald altid i påsken. Hvornår regner man med at åbne banerne? - Det er rigtigt at vi er omkring 14 dage forsinket, og der kan godt gå yderligere 14 dage. Så lige nu kan jeg ikke give et eksakt svar, men vi tager det op til en nyvurdering i denne uge, slutter driftsleder Hanne Kold.

Publiceret 03 May 2011 09:00