Billedskolen på Ishøj Kulturskole arrangeres i samarbejde med kunstmuseet Arken. Pr-foto.

Billedskolen på Ishøj Kulturskole arrangeres i samarbejde med kunstmuseet Arken. Pr-foto.

Kulturskolen åbner dørene

Er du til musik, sang, dans eller drama, så er det nu, du skal tilmelde dig Ishøj Kulturskoles nye sæson. Det nye program er på gaden, og der er åbent hus den 7. maj

Vil du se og høre om, hvad Ishøj Kulturskole kan tilbyde i den nye sæson, så kom til Åbent Hus lørdag den 7. maj kl. 10-12. Her kan du prøve instrumenter og møde lærerne. Billedskolen udstiller på Arken samme dag klokken 13.

Programmet for den nye sæson er netop kommet på gaden. Det er enkelt og kortfattet. Faktisk er det bare et postkort. En mere fyldig beskrivelse af kulturskolens aktiviteter finder du på hjemmesiden, www.ishojkulturskole.dk Det er også her, du skal tilmelde sig.
Tilmelding til næste skoleår skal foregå inden den 25. maj - det er vigtigt at overholde tilmeldingsfristen, for der er stor rift om pladserne.

For både børn og voksne
Ishøj Kulturskole har undervisning for alle, både børn, unge og voksne - voksenundervisning er i samarbejde med Ishøj Musikforening - i masser af fag, instrumenter og sammenspil.
Billedskolen tilbyder hold i billedkunst.

Instrumenter kan lånes gratis, og prisen for at gå til undervisning er 265 kroner per måned. Sammenspil er fortsat gratis, hvis du i forvejen er tilmeldt instrument eller sang. Billedskolen koster 245 kroner per måned.

I øvrigt tilbyder kulturskolen et sommerprogram, DANSEballaden, den 27. juni – 1. juli, samt Billedhold den 5. – 8. juli og den 2. – 5. august. Billedhold arrangeres i samarbejde med Arken, hvor undervisningen også finder sted.

null

Publiceret 03 May 2011 09:01