30-årig i besiddelse af ulovlig kniv

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra tirsdag den 3. maj kl. 07.00 til onsdag den 4. maj kl. 07.00.

En 30-årig mand fra Køge blev sent tirsdag aften, kl. 23.00, standset af en patrulje på Karlemosevej i Køge.
Manden blev anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven, idet han blev fundet i besiddelse af en ulovlig kniv. Han blev løsladt efter afhøring.
Mistænkeligt forhold – Greve.
Tirsdag formiddag kl. 10.35 bemærkede et vidne en mand, der løb rundt om et hushjørne ved et hus på Storeholm i Greve på mistænkelig vis.
Anmelderen bemærkede en rød bil, der kørte fra stedet. Politiet kørte til området, men fandt ikke frem til hverken mand eller bil.  Politiets patruljer fandt heller ikke bilen andre steder.
Butikstyveri - Køge.
Tirsdag kl. 13.04 blev politiet kaldt til 7-Eleven kiosken på Stationspladsen i Køge. En person havde taget  varer for en værdi af 116 kr. Han forlod butikken uden og betale for varerne.
Spirituskørsel – Osted.
Kl. 16.52 anholdt politiet en 57-årig kvinde fra Borup, der sigtes for spirituskørsel. Hun blev truffet i sin bil på Byvejen i Osted. Den 57-årige fik udtaget en blodprøve og løsladt efter afhøring.
Tyveri fra personbil  - Solrød Strand.
Tirsdag kl. 18.49 fik Politiet anmeldelse om tyveri fra en mørkegrå Opel Corsa der stod parkeret på Cordozavej. Siderude i højre fordør er knust. Derer stjålet en GPS mrk. Garmin.
Spirituskørsel – Køge.
Tirsdag aften kl. 20.51 blev en 37-årig mand fra Karise anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han kørte på Værftsvej i Køge, da han blev standset af politiet. Udover spirituskørsel blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, idet han tidligere var frakendt retten til at føre bil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.
Anholdelse – Vestmotorvejen – Køge.
Kort efter midnat, onsdag kl. 00.30 anholdt politiet en 32-årig mand fra Odense, der rutinemæssigt blev standset på motorvejen, hvor han kørte i bil. Manden havde ikke noget kørekort, og blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Den 32-årige var efterlyst af Vestegnens Politi, og han blev derfor kørt ind til nærmere sagsbehandling der.
Indbrud i supermarked – Greve.
Onsdag kl. 02.43 blev anmeldt om indbrud i Netto, Jerismosevej i Greve, hvor var indbrud. Gerningsmændene lavede et hul i taget og kom ind på denne måde. Der er stjålet cigaretter fra stedet.
pm

Publiceret 04 May 2011 12:00