(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

Alsace-aften på Restaurant KANT

Torsdag den 12. maj og fredag den 13. maj klokken 19 afholder Restaurant KANT og Køge Vinhandel sammen Alsace-aften.
Begge dage vil der blive serveret en fem-retters menu med tilhørende vine og velkomstdrinks. Menuen er sammensat med udgangspunkt i det klassiske Alsace-køkken og sæsonens råvarer, samtidig med at køkkenchef Morten Refnov har givet retterne en ekstra kan af høj gastronomi.
Prisen for arrangementet er 550 kroner pr. person, og den er holdt nede for at give så mange som muligt chancen for at opleve spændende gastronomi og gode vine. På begge dage vil Luc Leininger fra Køge Vinhandels Alsacehus Leipp-Leininger fortælle om vinene, der bliver serveret på aftenen.
Dette arrangement er blot et af mange, som Restaurant KANT og Køge Vinhandel kommer til at lave i fællesskab. Menuen kan ses på Køge Vinhandels hjemmeside www.koegevinhandel.dk, mens bordbestilling sker hos Restaurant KANT i Brogade - tlf: 5665 2020.
mr

Publiceret 05 May 2011 11:00