Klar til tordenvejr. (Foto. Helle Bodi).

Klar til tordenvejr. (Foto. Helle Bodi).

Sørøvere indtog musikskolen

Omkring 25 "farlige" sørøvere indtog onsdag eftermiddag musikskolen i Køge. De var alle sammen mellem 4 og 5 år gamle og havde taget deres forældre eller bedsteforældre med.
- Det var i anledning af sæsonens afslutning, de havde indøvet sørøversange sammen med Inken og Gitte, der er deres faste musikundervisere på musikskolen. Men det var ikke nok at synge sørøversange. Der blev også lavet tordenvejr og regnvejr. Der blev vasket dæk og tæer, og der blev malet skib, og adskillige af børnene var habile rorgængere, fortæller Helle Bodi fra Køge Musikskole.
Helt spændende blev det, da de fandt et sørøverkort og gik på jagt rundt om musikskolen efter skatten. Undervejs fandt de en tom kasse og en spade og et andet sted en papegøje i et træ. Endelig fandt de skattekisten højt oppe i musikskolens fine skulptur.
- Så gjaldt det om at komme ind i salen igen og se, hvad skattekisten indeholdt. Spændingen var næsten ikke til at holde ud for de små sørøvere, men glæden var det større, da det viste sig at skatten lugtede af chokolade – og ikke kun lugtede – det var chokolade, og der var nok til alle. ..., slutter Helle Bodi.
pm

Skattekisten er tømt. (Foto. Helle Bodi).

Skattekisten er tømt. (Foto. Helle Bodi).

Skatten er fundet. (Foto. Helle Bodi).

Skatten er fundet. (Foto. Helle Bodi).

Publiceret 05 May 2011 14:00