Zenia Stampe har nedtonet sin kamp mod kongehuset op til et forestående folketingsvalg, og det får hendes spindoktor til at trække sig i utilfredshed.

Zenia Stampe har nedtonet sin kamp mod kongehuset op til et forestående folketingsvalg, og det får hendes spindoktor til at trække sig i utilfredshed.

Stampe slipper sin spindoktor

Roskildes radikale folketingskandidat, Zenia Stampe, slutter nu samarbejdet med sin hidtidige spindoktor, juristen Rasmus Malver. - Det er selvfølgelig altid kedeligt. Men selv om jeg ønsker at stå for en utraditionel politik, behøver den jo heller ikke at være alt for provokerende, siger hun. - Nu skal vi snart føre valgkamp, og så er der ikke plads til at tage alle slagsmål på én gang. Derfor er jeg også gået af som formand for den republikanske bevægelse. Zenia Stampe overlevede på den radikale generalforsamling i Roskilde for nylig en kraftig utilfredshed fra en traditionel, royalistisk og religiøs fløj i partiforeningen. - Nu har jeg fået en ny bestyrelse, der bakker mig fuldstændigt op, Derfor står jeg rigtig godt til valgkampen, fortæller Zenia Stampe, der er tidligere formand for Radikal Ungdom og vil få hjælp fra RU'ere fra hele Sjælland.

Alt for konform

Rasmus Malver, der tidligere har været spindoktor hos de Konservative og for Simon Emil, mens denne var radikal, forklarer, at han ikke kan give hende mere hjælp. - Hun er blevet lidt for konform efter min opfattelse. Jeg synes, den traditionelle fløj i Roskilde har gjort hende mange for at mene noget. - Jeg vil nu se mig om efter et nyt politisk talent, som jeg kan hjælpe, siger Rasmus Malver. tk

Publiceret 05 May 2011 10:30