Fisken på disken!

Henrik Fougt, Maria Jacobsen og Ove Dyrkilde har krydset klinger i læserbrevsspalterne om Tommy Kamps (S) seneste meritter i Køge. Jeg skal ikke gøre mig til overdommer eller bare dommer, men jeg kunne dog godt snart tænke mig, der kom lidt materie på forsvaret af Tommy Kamp.
Ove Dyrkilde udråber ham til et af dette lands største politiske begavelser, så forstår jeg bare ikke, hvorfor Socialdemokraternes formand hedder Helle Thorning-Schmidt og ikke Tommy Kamp. Faktisk tror jeg det mere er Tommy Kamps mangel på etik og moral, end politisk begavelse, der har gjort, at det er lykkedes ham at holde S ved magten i Køge. Indrømmet, det er flot gjort, men det efterlader jo en stribe af forsmåede samarbejdspartnere både politisk og forretningsmæssigt.
Hvis der ikke er fugls føde på beskyldningerne, som der jo har huseret rygter om i mange år i byen, lige som en mængde andre rygter, hvor Tommy Kamp skulle bevæge sig på grænsen, og ofte over grænsen for, hvad der er lovligt i dette land, så er det da imponerende at rygterne er så vedholdende.
Hvorfor er S-toppen så tavse om forholdene i Køge? Jeg mangler udtalelser fra mange i S, der burde være støtter i kampen, men måske de er bange for der virkelig er hold i bare nogle af anklagerne. Men hvorfor så ikke fordømme ulovligheder i almindelighed og sige det ikke er måden, der arbejdes på i Socialdemokratiet? En årsag kunne jo være, at det kunne føre til en efterfølgende eksklusion af Tommy Kamp, hvis der så alligevel er hold i anklagerne.
Der er sager om manglende betalinger til Køge Boligforening på 104.000 kroner og til Brøndbyparken på 108.000 kroner, flere tilfælde af spirituskørsel, kørsel uden kørekort og derudover er der alle de sager, der aldrig når at blive offentligt kendte, men som kun florerer lige under overfladen. Jeg vil ikke bringe flere til torvs, det er jeg sikker på andre vil gøre.
Enhver anden forening ville lave en tilbundsgående uvildig undersøgelse for at få styr på, hvad der er op og ned på sagerne med et medlem, der balancerer på kanten af det lovlige, og ofte over, og derefter tage stilling til om man kan have et sådant medlem i sin forening. Jeg tvivler dog på, at Socialdemokraternes nye formand i Køge, Jesper Hesselberg Stærke, kan få mandat til en sådan undersøgelse. Tænk hvad der kunne risikere at vælte ud af skabet af dårlige sager!
Men kære Maria, Ove og andre Socialdemokrater, lad os nu få fisken på disken og se noget dokumentation, der kan frikende Tommy Kamp, frem til nu har vi kun set det modsatte og en masse luftige forsvarstaler. Jeg må ind til videre drage min egen konklusion om Tommy Kamp og Socialdemokraternes evne til at tage fat på sager, som lugter af gammel fisk.

Publiceret 05 May 2011 07:45