U$O rapper med Busta, Twista og Tech N9ne

Af
Søren Bjerg Nielsen

Han må have et godt øje til den aarhusianske rap-scene, den kære "Tecca Nina", som Kansas-rapperen Tech N9ne kalder sig selv.
I hvert fald er der igen et samarbejde på tværs af kontinenterne, da Aarhus-rapperen U$O nu er gæst på Tech N9nes kommende album ""All 6's And 7's", der udkommer 6. juni. Her medvirker han på nummeret "Worldwide Choppers", der også tæller stjerner som Busta Rhymes og Twista.
For få dage siden blev nummeret med U$O smidt op på Youtube, hvor man godt og vel to minutter inde, kan høre speedrapperen fra Aarhus rappe på dansk, på trods af nummerets internationale kaliber.
Tech N9nes gode øje til det aarhusianske rap-miljø er dog ikke noget nyt. I 2009 dukkede han eksempelvis op på L.O.C. nummeret "Bare En Pige", og tidligere har han også været med på U$O nummeret "International Playa".
På Facebook har U$O skrevet lidt om det nye samarbejde:
"Tak til alle jer som har skrevet og støttet op omkring min gæste optræden på det nye Tech N9ne-album :) det er en drøm at komme med på samme album som Lil Wayne, Snoop, Busta, E40, T-pain osv.... Endnu en gang tak for støtten !!!"
HØR "WORLDWIDE CHOPPERS" PÅ YOUTUBE HER

null

Publiceret 06 May 2011 13:00