Lasse Kronborg (tv) og Martin Christensen i aktion i lørdagens hjemmekamp mod Viborg FF. Søndag går det løs ude mod FC Fredericia. (Foto: DS).

Lasse Kronborg (tv) og Martin Christensen i aktion i lørdagens hjemmekamp mod Viborg FF. Søndag går det løs ude mod FC Fredericia. (Foto: DS).

HB Køge kan tage et megaskridt ind i Superligaen

Med tre points i søndagens udekamp mod FC Fredericia.

Af
Af Per Møller

Med to sejre i den forløbne uge - 3-1 over Viborg FF lørdag eftermiddag og 3-0 udde over FC Hjørring onsdag aften samtidig med at Viborg FF fredag aften hjalp til med en 1-0 sejr over Vejle, så kan HB Køge tage et megaskridt ind i Superligaen til næste sæson hvis det bliver til tre points i søndagens udekamp mod FC Fredericia.
Forsvarskrumtap Stefan Hansen ser tilbage på sejren i FCHjørring-kampen, inden han ser frem mod søndagens udfordring.
 
- Jeg fokuserer jo selvfølgelig en del på forsvaret, og der synes jeg, vi havde rigtig godt styr på dem. De kommer ikke frem til det helt store. De har nogle skud udefra, men ellers bliver de ikke helt farlige. Det er jeg meget tilfreds med. I den anden ende, er vi effektive og scorer på vores chancer.
 
- Vi formår at spille bolden godt rundt, selvom banen var helt sindssyg dårlig. Der var ikke meget græs på, så forholdene var vanskelige. Det vidste vi heldigvis på forhånd, siger han til www.hbkoge.dk.

Skal spille eget spil

Alle er bevidste om, at en sejr vil være så godt det samme som at indløse en billet til Superligaen. Men FC Fredericia er altid en svær modstander i egen hule.
Stefan Hansen forventer ingen revolutioner i hverken spillestil eller opladning til kampen.
 
- Vi skal fortsætte med at fokusere på vores eget spil. Det har vi gjort med succes indtil videre, og det fortsætter vi selvfølgelig med. Vi snakker først vigtige detaljer ved Fredericia-kampen, når Auri har holdt sit taktiske oplæg. Jeg er sikker på, at han har helt styr på, hvad vi skal holde øje med hos FC Fredericia, slutter Stefan Hansen.
 
1. Division FC Fredericia – HB Køge. Søndag den 8. maj kl. 15.00. Monjasa Park, Fredericia.

null

Publiceret 07 May 2011 12:00