Filialdirektør Jane Skouv Lapain Arbejdernes Landsbank. (Arkivfoto: JCJ).

Filialdirektør Jane Skouv Lapain Arbejdernes Landsbank. (Arkivfoto: JCJ).

Arbejdernes Landsbank har de mest loyale kunder

En helt ny undersøgelse, som CEM Institute og Ritzau Economy står bag, viser, at Arbejdernes Landsbank på landsplan har de mest loyale kunder. Filialdirektør Jane Skouv Lapain i bankens filial i Køge nikker genkendende til resultatet.
- Vi har rigtig mange kunder, som har været hos os i mange år. Vores forklaring er dels, at vi giver en god og grundig rådgivning, dels at vi ikke går ud og løber en stor risiko for kundernes penge. Og så spiller det helt sikkert ind, at vi har stabile medarbejdere her i filialen, og derfor møder man som kunde altid et kendt ansigt hos os. Det ved vi, vores kunder sætter pris på, siger hun.
Det er anden gang på kort tid, at en undersøgelse fremhæver Arbejdernes Landsbanks nære forhold til kunderne:
- I efteråret 2010 blev vi kåret som danskernes foretrukne bank, og den seneste undersøgelse bekræfter, at det, vi gør for vores kunder, ikke rammer helt skævt, for nu at sige det på den måde, siger Jane Skouv Lapain.
På spørgsmålet om, hvad man gør specielt for kunderne i Køge, svarer hun:
- Vi er en bank, der bygger sunde værdier. En sund værdi er for os blandt andet, at vi lytter til kunderne. De ønsker, drømme, behov og værdier, der styrer vores kunders liv, skal derfor altid være udgangspunktet, når vi taler økonomi. Samtidig vil vi have en bæredygtig filial her i Køge, så vi både på kort og lang sigt kan bidrage positivt til væksten i området – både for familierne og for erhvervslivet.
- Vi vil naturligvis gerne tjene penge, ligesom vores kunder. Derfor går vi ikke ind i forretninger, hvor vi vurderer, at kunden løber en alt for stor risiko for tab. Når det så er sagt: Vi er økonomisk stærke, og vi siger gerne ja til spændende muligheder, når vi bliver præsenteret for dem, fastslår Jane Skouv Lapain.
mr

Publiceret 08 May 2011 06:30