Delfis Breece System. (Privatfoto).

Delfis Breece System. (Privatfoto).

Delfi på hyldeforkant med Visma

Delfi Technologies A/S i Køge og Visma Retail AS i Norge har indgået partnerkontrakt om levering af Breece System til Vismas norske kunder.

Delfi Technologies A/S i Køge og Visma Retail AS i Norge har indgået partnerkontrakt om levering af Delfis Breece System til Vismas norske kunder.
Breece-løsningen består af elektroniske hyldeforkanter og in¬novative softwaremoduler til design og kontrol af disse. Løsningen er med til at effektivisere butiksdriften og sikre overensstemmelse mellem prisangivelsen på de elektroniske hyldeforkanter og kasselinien.
Samtidig kan butikkerne bruge deres eksisterende it-systemer til at hente og derefter opdatere de elektroniske hyldeforkanter med aktuelle markedsføringsinformationer.
En af de største fordele ved Breece løsningen er, at hele installations- og opstartsforløbet kan foregå, mens en butik opretholder sin daglige drift og samtidig betjener sine kunder. Implementeringen tager kort tid og kræver ingen ombygning af butikken.
Det er en centraliseret løsning, som giver mulighed for at foretage centrale opdateringer på kædeniveau, uden at hver butik er involveret. Men samtidig er der også mulighed for, at den enkelte butik kan foretage sine egne opdateringer.
Med Breece-løsningen er der desuden mulighed for at integrere pris- og produktinformationer på de elektroniske hyldeforkanter med data fra kædens eller butikkens eksisterende it-systemer.
- Delfis løsning med Breece System og de fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter er en centraliseret løsning, der kan implementeres i en butik på kort tid samtidig med at butikken opretholder den daglige drift. Part¬nerkontrakten med Visma Retail skal danne grundlag for et spændende samarbejde omkring implementer¬ing af Breece System hos Vismas kunder i Norge, fortæller salgs- og marketingchef i Delfi Technologies A/S, Michael Jørgensen om  partnerkontrakten.
Hos Visma Retail ser man frem til at implementere Delfis Breece System hos norske kunder. Gaute Green-Stensrud, som er CEO hos Visma Retail, fortæller:
Breece løsningen er fuldgrafisk, hvilket betyder at man kan kombinere alt fra varetekst og billeder til stregkoder og logoer på de elektroniske hyldeforkanter. Med de fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter kan man styre hele butikken.
Det sparer butikspersonalet for al den tid, der bruges på manuel udskifting af de traditionelle hyldeforkanter af papir. På den måde får man mere tid til salg og kundepleje, som i sidste ende er med til at forbedre butikkens resultat. Konceptet med Breece System bygger på en trådløs teknologi.
Derfor bliver forstyrrelser i butikken minimal - hele systemet kan integreres hurtigt og simpelt, og alle elektroniske hyldeforkanter - epops - kan opdateres på én og samme tid, uden at påvirke den eksisterende infrastruktur.
pm

Publiceret 08 May 2011 17:30