Bestyrelsen i Senior Erhverv Køge - fra venstre Jens Sjuneson; Peder Nørfelt Lund; Finn Holten; Frank R. Taarup; Karen Hansen. (Privatfoto).

Bestyrelsen i Senior Erhverv Køge - fra venstre Jens Sjuneson; Peder Nørfelt Lund; Finn Holten; Frank R. Taarup; Karen Hansen. (Privatfoto).

Senior Erhverv i nye lokaler

Senior Erhverv Sjælland Øst flytter til nye og større lokaler. På grund af medlemstilgang er de nuværende lokaler blevet for små til aktiviteterne, og Senior Erhvervs afdeling i Køge flytter derfor mandag den 16. maj.
De aktive seniorer i Senior Erhverv er tæt i hælende på det spirende opsving, og gør klar til at hjælpe de lokale virksomheder med rekruttering af nye medarbejdere.
På grund af en støt stigende medlemstilgang, og for effektivt at kunne medvirke til den lokale jobformidling, rykker Senior Erhverv Sjælland Øst nu op fra lokalerne i Køge Erhvervscenter, hvor foreningen har holdt til siden 2005, og flytter pr. 16. maj til ny adresse på Astersvej 23 E i det sydlige Køge.
- Her får vi 88 kvadratmeter helt nyindrettede kontor- og mødelokaler, der bedre kan tilgodese behovet for dels de udadvendte jobformidlingsaktiviteter, og dels de interne medlemsaktiviteter, siger formand Frank R. Taarup,
- Vi har i dag omkring 70 medlemmer i Sjælland Øst, og med en ny bestyrelse og masser af nye aktiviteter på beddingen er det helt klart en nødvendighed at vi flytter, og nu glæder os vi blot til den 16. maj, så vi kan komme i gang.
Senior Erhverv Sjælland Øst er en af 23 foreninger i et landsdækkende netværk af seniorer 50+, der i dag tæller ca. 1.700 medlemmer. Sjælland Øst dækker primært Greve, Solrød, Roskilde, Køge og Stevns kommuner, men har også medlemmer og samarbejdspartnere i Lejre, Ringsted og Fakse.
Alle medlemmer er aktive seniorer der er parate til en ny tørn på arbejdsmarkedet, og som kan tilbyde en stabil og loyal indsats koblet med erfaring og mange kompetencer, såvel fagligt som socialt.
Jobformidling gennem Senior Erhverv er en helt gratis service for virksomhederne.
pm

null

Publiceret 08 May 2011 14:00