Bjæverskov - her i orange i en tidligere spillet pokalkamp mod Høng GF - fik markeret foreningens 110 års jubilæum med en 1-0 sejr over Dalby GI. (Arkivfoto: DS).

Bjæverskov - her i orange i en tidligere spillet pokalkamp mod Høng GF - fik markeret foreningens 110 års jubilæum med en 1-0 sejr over Dalby GI. (Arkivfoto: DS).

Bjæverskov fejrede fødselsdag med sejr

IF "Frem" Bjæverskov kunne lørdag den 7. maj fejre 110 års fødselsdag. Dette blev markeret med åbent hus, hvor der var mulighed for at se, hvad alle foreningens afdelingerne kan byde på.
- Fodboldafdelingen var også repræsenteret med bl.a. fodbold på en oppustelig bane og fodbold agility. Dagen bød også på tre fodboldkampe. Først spillede U/12 drenge mod Greve, hvor det blev til en 2-1 sejr. Derefter spillede U/14 drenge mod Køge, og her vandt hjemmeholdet med hele 9-0. Dagen sluttede med kamp i Serie 4 A mellem Bjæverskov og Dalby GI, fortæller Jacob Jørgensen, formand for IF "Frem" Bjæverskovs fodboldafdeling til Lørdagsavisen.dk.
Mange tilskuere var mødt op for at se opgøret i Serie 4 A, hvor hjemmeholdet skulle leve op til favoritrollen. I de tre foregående kampe var det blevet til sejr, senest 3-1 over Lellinge IF.
Men det blev aldrig noget brag af en kamp de mange tilskuere fik at se. Bjæverskovs mandskab virkede i starten alt for ukoncentreret og kunne slet ikke leve op til det flotte spil og vindergejst som ellers har kendetegnet holdet. Dalby viste sig at være godt spillende, og fik spillet sig fint ud af problemerne, når Bjæverskov lagde højt pres.
Gæsterne kom dog ikke frem til de store chancer. Hjemmeholdet var farligst på dødbolde, men afslutningerne manglede kvalitet. 0-0 var stillingen ved pausefløjtet.
2. halvleg var ikke mange minutter gammel før Bjæverskovs målmand, Martin Schmidt, kom i fokus. Bolden blev lagt tilbage til Martin Schmidt, som tog et lidt for langt træk. Dalbys angriber kom først på bolden, hvilket betød at Martin Schmidt fældede angriberen uden for feltet. Rødt kort, og Bjæverskov var reduceret til 10 mand. Ulrik Enevoldsen overtog målet for hjemmeholdet.
På en dag hvor det rent spillemæssigt ikke fungere var der kun hårdt arbejde og fight tilbage. Efter lidt mere end et kvarters spil i anden halvleg, blev bolden spillet i dybden til Nicklas Samuelsen og med et godt træk uden om målmanden kunne han til stor jubel scorer til 1-0.
Nu blev alle kræfter sat ind for at holde føringen. Med kort tid tilbage af kampen lagde Dalby større pres på Bjæverskov. Et farligt langskud var tæt på at gå ind, men Bjæverskovs reservekeeper, Ulrik Enevoldsen fik fingrene på bolden der sprang op på overlæggeren og gik ud. Tættere på kom Dalby ikke, og Bjæverskov kunne fejre fødselsdagen med en sejr.
Kampens spiller blev Nicklas Samuelsen. Næste gang Bjæverskov skal spille er på lørdag den 14. maj kl. 15.30 i Hellested.
pm

Publiceret 09 May 2011 15:15