Borup træner Lars Fogde var tilfreds med 1-1 mod topholdet Gadstrup.

Borup træner Lars Fogde var tilfreds med 1-1 mod topholdet Gadstrup.

Borup tog point fra topholdet

Borup IFs førstehold i Serie 3, Pulje 5 havde lørdag fordel af hjemmebane mod rækkens tophold, Gadstrup IF.
Dagens kamp skulle helst give point, og lad det være sagt man kunne ikke se det var nr.1 mod nr.8 i rækken, fortæller Borup-træner Lars Fogde.
- Jeg havde til dagens kamp valgt at ligge med Emil på toppen og eneste opgave for Emil ud over at være farlig fremad, var at skærme af for side skift mellem forsvars spillere, derudover have han fri bevægelighed, og man må sige at det var rigtigt set, Emil var til evig uro og pressede Gadstrup bagkæde til det yderste hele tiden, fortæller Lars Fogde.
- Midtbanen havde fået besked på at gå til stålet og være kontante i vores afvisning af Gadstrups opspil og opgaven blev løst fint, selvom Gadstrups garderhøje og brede spillere dog peb en del og desværre lod dommeren sig påvirke gang på gang og fløjtede frispark. Dog ikke den anden vej når Gadstrup i hårdt til os, forskellen var nok at vores unge spillere havde mere hår på brystet og råber ikke op over at få lidt kontakt på kroppen der dog burde blive fløjtet frispark på, beretter Borup-træneren.
Fremadrettet spillede Borup flot fodbold og lod bolden gøre arbejdet og spillerne flyttede bolden flot rundt og skabte mange chancer dog uden at score.
Gadstrup kom også til et par chancer og i et enkelt tilfælde måtte Borup-målmanden diske op med en 3-dobbelt redning.
2 halvleg var for Borup desværre kun 6 minutter gammel da Gadstrup bragte sig foran 1-0.
- Vi går da ikke ned og forsætter med at kværne på med vores spil og arbejder os stille og roligt ind i kampen igen. Vi skaber stadigvæk mange chancer dog uden at bolden vil over stregen og holder Gadstrup nede på få chancer i 2 halvleg. Efter 26 min får vi et sjælet frispark - Gadstrup for stadigvæk mange, som en Gadstrup spiller, sagde til en af vores spillere, dommeren er godt nok med Gadstrup i dag. Og endelig søger vi bolden i det bagerste del af feltet og Skjaldgaard flot slår frisparket og hvem dukker op: El prebsi (Patrick) som stod til at blive pillet ud, efter en forårssæson hvor tingene ikke helt har spillet for ham som efteråret gjorde for ham. Vi kan håbe at målet igen bringer spillet fra efteråret frem igen.
Vi er spilstyrene i resten af kampen og i kampen sidste minut har Thomas muligheden for at sikre os alle 3 point men desværre kommer der lige en Gadstrup fod i vejen og bolden går lige forbi mål, fortæller Lars Fogde.
Kampen endte 1-1 og Borup havde stor ære af kampen og den viste at hvis holdet forsætter med at arbejde stenhårdt så er der flere point at hente resten af sæsonen og at der også spilles Serie 3 bold i Borup i næste sæson.
I dagens kamp var der debut til målmand Anders Østdal som er kommet til fra Struer BK.
- Heldigt for os at Anders er vendt tilbage til Sjælland, for at læse i København efter sommerferien. Man kunne håbe for konkurrencen på målmandsposten at Anders valgte at forsætte efter sommerferien, men det vides ikke endnu, slutter Lars Fogde.
Borup IFs andethold i Serie 5, Pulje 8 blev søndag besejret af Gørslev IF med 1-0. Alt for mange af spillerne tog for let på opgaven og derved smed for mange lette bolde væk og man var ikke skrap nok foran Gørslevs mål.
pm

null

Publiceret 09 May 2011 17:30