Bremser svigtede knallertkører

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra fredag den 6. maj kl. 07.00 til mandag den 9. maj kl. 07.00.

En 16-årig dreng fra Bjæverskov kørte fredag eftermiddag kl. 16.45 ud foran en bil på Stensbjergvej i Køge. Bilen blev ført af en 19-årig kvinde fra Borup, der ikke havde nogen chance for at undgå et sammenstødet med den unge knallertkører. Uheldet skete, da knallertens bremser svigtede. Der skete heldigvis ingen alvorlig personskade ved uheldet.
Butikstyveri – Køge.
Fredag kl. 12.08 kørte politiet til Kvickly i Vestergade i Køge, hvor en 44-årig mand fra Vanløse havde stjålet DVD'er, computerspil og CD'er til en samlet værdi af ca. kr. 8.200,00. Da den 44-årige var eftersøgt til en sag i Københavns Vestegns Politi, blev han kørt til Glostrup efter afhøring.
Brandundersøgelse – Køge.
Fredag kl. 16.13 kørte politiet til en skov sydvest for Vagtelvej i Køge, hvor der havde været antændt store bål to steder. Anmelderen havde slukket bålene, men brandvæsnet blev tilkaldt til efterslukning. Politiet undersøger sagen nærmere.
Tricktyveri – Karlslunde.
Kl. 20.30 anmeldte en 71-årig mand, at han havde været udsat for tricktyveri i Karlslunde, hvor en østeuropæisk kvinde, der havde handlet med smykker, havde franarret den 71-årige et armbånd til en værdi af 25.000 kr.  Politiet kørte til stedet men traf ikke tricktyven.
Forsøg på indbrud i skole – Greve.
Natten til lørdag kll. 00.30 modtog politiet anmeldelse om, at en vægter havde tilbageholdt en 33-årig mand fra Tåstrup i forbindelse med, at der havde været forsøgt indbrud på Musikskolen på Greve Landevej. Den 33-årige blev anholdt og taget med på politistationen til afhøring.
Vold – Greve.
Natten til lørdag kl. 02.22 modtog politiet anmeldelse om, at en 31-årig mand fra Roskilde ved Portalen i Greve havde fået flere knytnæveslag i ansigtet og spark på kroppen af tre ukendte mænd, der efterfølgende var gået fra stedet. Den 31-årige blev kørt til skadestuen til behandling.
De tre gerningsmænd beskrives som A: mand, dansk, bleg, 16-20 år, 175-180 cm, almindelig af bygning. Kort lyst hår. Iført hvid jakke, cowboybukser og kondisko. Talte dansk med accent. Person B beskrives som mand, af anden etnisk oprindelse end dansk, 16-20 år, 175-180 cm, almindelig af bygning. Mørkt karseklippet hår. Iført orange bluse og sort jakke. C beskrives som mand, af anden etnisk oprindelse end dansk, 16-20 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, mørkt karseklippet hår. Iført blå bluse og sort åben jakke.
Lokalpolitiet i Karlslunde – tlf. 114 – efterforsker sagen og vil meget gerne høre fra vidner til episoden.
Færdselsuheld – Køge.
Natten til søndag kl. 00.41 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Lyngvej i Køge. En 18-årig mand fra Køge, kørte ad Lyngvej i sydøstlig retning, da han i rundkørslen mistede herredømmet over bilen, da han ramte kantstenen. Det medførte, at han endte i grøften. Der skete heldigvis ingen personskade ved uheldet. Den 18-årige blev sigtet og anholdt for kørsel påvirket af euforiserende stoffer og kørt til udtagning af blodprøve.
Køgenser kørte spirituskørsel – Roskilde.
Natten til søndag kl. 03.40 blev en 25-årig mand fra Køge anholdt for spirituskørsel på Store Gråbrødrestræde i Roskilde. Den 25-årige fik taget blodprøve.
Indbrud i villa – Bjæverskov.
Søndag kl. 15.52 fik politiet en anmeldelseom, at der havde været indbrud i en villa Vemmedrupvej i Bjæverskov i tidsrummet mellem torsdag den 5. kl. 17.00 og søndag den 8. kl. 15.50. Et vindue var brudt op, hvorefter der var sket indstigning. Der var bl.a. stjålet penge og smykker.
pm

Publiceret 09 May 2011 11:00