´Skat i Køge. (Foto. JCJ).

´Skat i Køge. (Foto. JCJ).

Papirselvangivelsen er forsinket

De borgere der lige nu venter på at modtage den udvidede selvangivelse for 2010, må væbne sig med tålmodighed. SKAT er ramt af strejken hos CSC og kan derfor ikke få blanketten sendt ud. Selvangivelsen kan laves i TastSelv Borger.

De borgere der lige nu venter på at modtage en blanket med den udvidede selvangivelse for 2010, kommer til at vente lidt endnu.
Blanketterne skulle være sendt ud i slutningen af april, men på grund af strejken hos CSC er det ikke sket. SKAT forventer, at det kan ske fra den 10. juni 2011. Udviklingen kan følges på SKATs hjemmeside skat.dk.
- Det er en uheldig situation, men måske kan vi vende det til en positiv oplevelse, siger afdelingsleder Allan Petersen fra SKAT Midt- og Sydsjælland og tilføjer:
- Nu har man en oplagt mulighed for at blive digital. I stedet for at vente ved postkassen, kan man gå på skat.dk og få lavet selvangivelsen i TastSelv Borger, og med det samme se sin årsopgørelse.
TastSelv Borger finder man på skat.dk. Man får adgang ved enten at logge på med NemID eller med TastSelv kode.
Den udvidede selvangivelse er tilgængelig på SKATs hjemmeside, hvorfra man selv kan udskrive den i papirform.
Den forsinkede udsendelse af selvangivelsen ændrer ikke ved fristen for at indsende selvangivelsen.
- Hvis selvangivelsen ikke er sendt ind inden den 3. juli, får man sig en ubehagelig overraskelse i form af et skattetillæg på op til 5.000 kr., fortæller Allan Pedersen.
pm

Publiceret 09 May 2011 15:15