To unge sigtet for euforiserende stoffer

Sydsjællands Politi standsede natten til søndag kl. 00.45 to mænd på h.h.v. 18 og 20 år på Kirketorvet i Faxe. Det viste sig, at den 20-årige havde fem morfinpiller på sig, og den 18-årige var i besiddelse af 1,8 gram hash og en halv joint. Derfor blev de begge sigtet efter lov om euforiserende stoffer.
Spritbilist - Faxe Ladeplads.
Politiet standsede fredag aften kl. 18.50 en 44-årig mand fra Faxe Ladeplads på Faxevej i Faxe Ladeplads. Den 44-årige havde indtaget alkohol i sådanne omfang, at det oversteg den tilladte grænse, han blev derfor anholdt.
Færdselskontrol - Rønnede og Faxe.
Færdselspolitiet havde fredag mellem kl. 17.00 og kl. 19.30 en færdselskontrol i området omkring Rønnede, Faxe og Faxe Ladeplads. I det tidsrum blev der standset en enkelt spritbilist, en blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, en for kørsel uden førerret, og seks kørte uden at have spændt sikkerhedsselen.
Der blev også standset en enkelt ulovlig knallert og der blev skrevet to sager om andre færdselslovsovertrædelser på knallert.
Også søndag var færdselspolitiet klar med lasermåleudstyret på Vemmetoftevej i Faxe Ladeplads. Kun en enkelt trafikant blev målt til køre hurtigere end de tilladte 60 km/t, nemlig 78 km/t, og det udløser formentlig et klip i kørekortet.
pm

Publiceret 09 May 2011 09:45