Rigtigt mange - man antager op mod 500 - deltog i den første fredsdemonstration mandag den 26. april. (Arkivfoto: JCJ).

Rigtigt mange - man antager op mod 500 - deltog i den første fredsdemonstration mandag den 26. april. (Arkivfoto: JCJ).

Håber på 1.000 deltagere

Til torsdagens fredsdemonstration i Søparken i Køge.

Omkring 500 mennesker deltog forrige mandag i fredsdemonstrationen "Vores by Vores fred" - en demonstration mod den seneste tids bandekrig og heraf flere skyderier i og omkring Køge til følge.
På torsdag den 12. maj kl. 19.00 afholdes endnu en fredsdemonstration - "Vores by Vores fred 2". Demonstrationen finder sted ved Søparken på Nylandsvej i Køge - det tidligere Lejerbo.
- Her få dage før vores fredsdemonstration i Søparken, er det hele virkelig ved at tage form. Mad på grill, talere, underholdning, og ikke mindst en masse god musik er nu på programmet, og flere talere og indslag er på vej, fortæller Jesper Gisli, der er én af initiativtagerne til fredsdemonstrationerne i Køge.
Løbesedler er blevet delt ud i hele Søparken, og på flere skoler og i flere boligområder er der også delt flyers ud, og selv i Ishøj er der gjort massiv reklame for "Vores by Vores fred 2"
- Der er mere end god grund til at forvente rigtig mange mennesker til vores fredfyldte demonstration på torsdag - og flere skal til i de sidste dage. Målet er minimum 1.000 deltagere på torsdag, så alle samfundsborgere der ønsker fred, kan vise massivt, at vi vil fred og at vi ikke accepterer bandekonflikter med skyderi, vold og utryghed til følge, fastslår Jesper Gisli, der opfordrer folk til at medbringe hvide flag, hvide tørklæder, bannere, ja alt hvad der kan gøre demonstrationen for fred, endnu mere synlig.
pm

null

Publiceret 10 May 2011 09:00