Årets tema på DBU's Mikrofodbold skole var

Årets tema på DBU's Mikrofodbold skole var "Indianere". (Foto: JCJ).

Vellykket mikrofodbold skole i Køge

Af
Per Møller

I weekenden afvikledes første afdeling af DBU's Mikrofodboldskole 2011 - bl.a. med Køge Boldklub som én af de mange værtsklubber landet over.
Der afhoIdes i alt 157 Mikrofodboldskoler i 2011 over to weekends. Den forløbne weekend og den kommende weekend 13.-15. maj.
Hvert år vælger vi et lege-tema til skolerne - i 2011 er temaet 'Indianer'.
- På grund af deltagernes alder - 6-8 år - skal enten mor, far eller en anden voksen hver dag følges og deltage med barnet på mikrofodboldskolen, fortæller mikrofodboldens leder på Køge Stadion, Erik "Kaner" Madsen til Lørdagsavisen.dk.
Weekenden byder på fodboldtræning gennem lette tekniske øvelser og almindelig leg i form af et tema. I en meget stor del af legene og træningsøvelserne er den voksne aktivt inddraget som medspiller, målstolpe, dommer og så videre.
- Det hele forløb rigtigt godt og vi kan se tilbage på et vellykket arrangement med 48 herlige drenge og piger der ligesom de voksne var godt trætte da der blev sagt farvel og tak for denne gang søndag eftermiddag, siger Erik "Kaner" Madsen.
Søndag sluttede man af med en skattejagt, hvor alle var vindere, idet alle børnene fik fodbolddress og en fodbold, ligesom der blev hygget med snobrødbagning - på ægte "indianermanér".
Udover Køge BK var også Ejby IF, Karlslunde iF, Tune IF og Solrød FC værter i den forløbne weekend.
I den kommende weekend er der Mikrofodboldskole 2011 hos AIK 65 Strøby, Borup IF, Herfølge BK og Viby IF.

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

Publiceret 10 May 2011 08:45