Anselm Reyle laver vild kunst af mærkelige materialer. Derfor er han udgangspunkt for museets kunstskole i sommerferien. Foto: Mahtias Kolb.

Anselm Reyle laver vild kunst af mærkelige materialer. Derfor er han udgangspunkt for museets kunstskole i sommerferien. Foto: Mahtias Kolb.

En uge på museet for 200 kr.

Sommerbiledskole for børn på Arken i Ishøj

Det koster 200 kr. Til gengæld kan man tilbringe en uge i selskab med noget af den mest interessante kunst i verden. Med dygtige lærere og undervisere - og andre børn fra lokalområdet.
Kunstmuseet Arkens Sommerbilledskole afvikles i uge 27 og uge 31.
Temaet - "Alt det der glinser, glitrer, skinner, skriger" - er inspireret af den tyske kunstner Anselm Reyle, som kan opleves på museets store sommerudstilling. Reyle laver kunst, der glitrer og skinner. Han bruger materialer, som ofte bruges til alt muligt andet end at lave kunst af: sølvskinnende folie, spejle, lysstofrør, skinnende metal og skrigende neonfarver. Materialer, der på én gang er frastødende og tiltrækkende, grimme og flotte, klamme og lækre!

Sommerbilledskolen, der er for børn på 8 - 12 år, er en udflugt til Reyles glinsende, glitrende univers. Og så skal børnene selv i gang med at udforske blanke og skinnende, flotte og grimme materialer og finde ud af, hvordan de kan lave billeder, skulpturer og små animationsfilm ud af dem.

En af dagene tager skolen et par timer ud af huset for at finde materialer.

Sommerbilledskole arrangeres i samarbejde med Ishøj Kulturskole.

Sommerbilledskole på Arken

Hold I, uge 27 (5.-8. juli) 
Tirsdag-fredag kl. 10.00-15.00
 Fredag fremvises ugens produktioner for familie og venner fra 15.00-16.00 Hold II, uge 31 (2.-5. august)
 Tirsdag-fredag kl. 10.00-15.00
 Fredag fremvises ugens produktioner for familie og venner fra 15.00-16.00 Tilmelding: undervisning@arken.dk

Publiceret 11 May 2011 08:56