Niels Erichsen (t.v.) og Niels Honoré står bag Fysiocenter Roskilde. Klinikken er nu et led i en kæde bestående af 26 klinikker i FysioDanmark.

Niels Erichsen (t.v.) og Niels Honoré står bag Fysiocenter Roskilde. Klinikken er nu et led i en kæde bestående af 26 klinikker i FysioDanmark.

Et led i en stærk kæde

Fysiocenter Roskilde bliver en del af landets største fysioterapi-kæde, FysioDanmark. Klinikken på Københavnsvej i Roskilde tilslutter sig denne rygraden af dansk fysioterapeut-sammenslutning for at få adgang til samarbejde og viden-udveksling. Og for at forme og præge klinikken i Roskilde såvel som branchen i i sin helhed i fremtiden.
- Tiden er løbet fra enkeltstående fysioterapi-klinikker og træningscentre, der kun henvender sig til en smal målgruppe i et afgrænset geografisk område, forklarer Niels Honoré fra Fysiocenter Roskilde.

Administrerende direktør

Han bliver administrerende direktør FysioDanmark, da han med medindehaver i Roskilde, Niels Erichsen, har været med-initiativtager.
- Det er enestående, at vi nu har formået at samle 26 fysioterapiklinikker herhjemme i et og samme selskab.
- De enkelte kliniker i FysioDanmark-fællesskabet har i årevis været toneangivende indenfor træning og fysioterapi.

Langt større målgruppe

- Med stiftelsen af FysioDanmark har vi nu muligheden for at tilbyde vores kvalitetsydelser til en langt større målgruppe, end vi som enkeltstående klinikker har kunnet.
- Derfor glæder vi os til samarbejdet, lyder det fra Niels Honoré.

Publiceret 11 May 2011 08:00