Festivalen med kærligheds-butik

Love Shop vender til sommer tilbage til Roskilde Festival og spiller op for sjette gang. Efter at have mistet Hilmer Hassig og Henrik Hall er Jens Unmack eneste tilbageværende originale bandmedlem.
Men enhver, der har hørt en af Love Shops koncerter i løbet af foråret, har oplevet en forsanger, der livligt og livsbekræftende træder ud af tragediens skygge.
Love Shops popmagi har altid været større end de enkelte medlemmer.

Med Raveonetts i mørket

Også danske The Raveonetts er føjet til den velvoksne-bandliste. Duoen har for nylig taget et skridt i en ny retning. Med albummet ' Raven in the Grave' søger Sune Wagner og Sharin Foo mod et mere mørkt og melankolsk univers. Men det handler fortsat om at finde rockens urkilde.
Fra Sverige har Graveyard meld sig festival-klar. Bandet har den dagsorden at lukkemunden på alle kritiske røster, som nogensinde har erklæret rocken for død. Det sker med stærke guitar-riffs og kraftfuld vokal.

Det næste liv

Norske Next Life tilfører festivalen en genre, der både bliver kaldt 'gameboy-metal' og 'chip-core'.
Det giver mening, for nordmændene forener hurtig og tonsende metal med asiatisk elektronisk avantgardisme og computerspil-beats. Guitar-synth-trommer-kombinationen er hørt adskillige gange før. Men næppe på samme måde som hos Next Life.

Publiceret 11 May 2011 10:30