HSK leder efter ny formand

Benny Frandsen trækker sig et år før tid på grund af manglende tid på arbejdet

Et år før tid og kort før Hadsten Sportsklubs årlige generalforsamling 26. maj har Benny Frandsen meddelt at han stopper som hovedformand i fusionsklubben HSK. Nu leder klubben efter et nyt emne, fortæller både fodboldformand Per Rasmussen og hovedbestyrelsens sekretær, Michael Hertz. "Vi er lidt trætte af at han holder. Han har gjort det godt. Han går på toppen. Han forlader en klub hvor det går godt, både sportsligt og økonomisk. Så på den måde er det det rigtige tidspunkt at gå på, vi i bestyrelsen accepterer hans beslutning og nu leder vi med lys og lygte efter en ny formand," siger Michael Hertz. Også Per Rasmussen roser Benny Frandsens virke i klubben og forstår godt beslutningen. "Ud fra et arbejdsmæssigt synspunkt forstår jeg ham godt."

Topskifte

Det bliver samtidig et grundigt , men udramatisk skifte i bestyrelsen, da også næstformand Lene Johansen, efter sin to års periode allerede har meldt ud at hun ikke genopstiller. Og da Benny Frandsen går et år før tid, kommer der et kort skifte ind i billedet. Så et nyt emne vil få et år til at vænne sig til formandsposten, hvorefter vedkommende vil skulle vælges igen for en to års periode. Det lader ikke til at bestyrelsen har en oplagt kandidat på bedding, men der er i følge Per Rasmussen flere oplagte kandidater i HSK's egne rækker. "Vi må ud og finde en ny med en profil der passer ind i HSK," lyder det fra Per Rasmussen.

Går i medgang

Benny Frandsen har været formand for HSK siden klubben blev stiftet i 2005 og forlader en forening i medgang, både økonomisk, organisatorisk og målt på medlemmer. "Afgangen som formand for HSK sker udelukkende på baggrund af tidsmæssige årsager, på grund af mit nye job," forklarer han i en pressemeddelelse. Han er fornylig blev salgsansvarlig for både AKA A/S og DANBOX A/S, der lige nu skal fusioneres. Firmaerne ligger nu i Skovlund (Varde Kommune). "Det betyder med både arbejdstid og transporttid, at jeg ikke kan finde den nødvendige tid, til at varetage formandsposten i HSK. Hensynet til vore mange medlemmer ligger mig meget på sinde, og derfor skal de også have en formand, som kan afse den nødvendige tid til at varetage deres interesser og udvikling af klubben." Bestyrelsen har nu indtil 26. maj til at finde en afløser.

Publiceret 11 May 2011 14:40