Der må gås på ruten.

Der må gås på ruten.

Lokale kendisser er igang-Z-ere

Maj måned står Hinnerup i motionens tegn

Af
Erling Baastrup

Det startede 2. maj. Ved Rønbæk Stadion: Der blev råbt: "Z i gang!", gjorde det. Og af sted gik det! Tempoet var friskt fra starten og der var en god og forventningsfuld stemning. Deltagerne var meget forskellige, Størrelse, alder, køn eller tempo har nemlig ingen betydning ved "Z i gang". Selv babyer i klapvogn og hunde i snor deltager. Der er plads til alle, man skal bare have lyst til at røre sig i 30 minutter på en sund, social og sjov måde.

Borgmesteren råbte højt

Det nye sundhedstiltag i Hinnerup blev skudt i gang af borgmester Niels Borring. Der er yderligere inviteret lokale "kendte" gæster til hver gang at råbe "Z i gang!" Indtil videre har Tage Alf fra gymnastikforeningen, Torsten Pieper fra HOT og Elisa Spørring fra Hinnerup Boghandel deltaget. Derudover venter vi Finn Kolby fra Hinnerup Badet, Frederik Schøler fra biblioteket, Ulla Bjerregaard fra Gnisten, Ingrid Degn fra HH-skolen, politiker og journalist Ken Ritcher og Magnus Nielsen og Per Bach fra HOG.

Jane Agergaard er initiativtager

Jane Agergaard er initiativtager

Sjovt og sundt

En af initiativtagerne, Jane Agergaard, fortæller:
"Baggrunden for at deltage i ?Z i gang? er mange:Frisk luft og motion, møde nye mennesker, støtte op om et godt tiltag, supplerende træning til løbeskolen, aftale i familien, opstart til at komme i form. Men fælles for alle er, at de gerne vil motionere, være sunde og have det sjovt samtidigt. Og det er hovedformålet med "Z i gang", siger Jane Agergaard.
Alle er meget velkomne! Den første uge har deltagerantallet været mellem 25-50 pr. gang. Og arrangørerne håber på flere fremmødte, selvom de er positivt overrasket over folks gode opbakning
Mød op på Rønbæk Stadion mandage og torsdage kl.18.30 og lørdage kl.10.30 i hele maj måned! Du bestemmer selv om du vil gå eller løbe. Det handler bare om at komme op af sofaen og så følge de sjove ?Z i gang?-skilte rundt på ruten.

Borgmesteren Zatte i gang den første løbsaften.

Borgmesteren Zatte i gang den første løbsaften.

Selv om der står Z-er på skiltene, behøver man jo ikke komme snorkende til målet.

Selv om der står Z-er på skiltene, behøver man jo ikke komme snorkende til målet.

Publiceret 11 May 2011 13:00