Det danske hold til VM-kvalifikationen i Moskva. På billedet ses de to Team Køge Volley spillere Emma Brix (8) og Trine Noer Kjelstrup (5). (Privatfoto).

Det danske hold til VM-kvalifikationen i Moskva. På billedet ses de to Team Køge Volley spillere Emma Brix (8) og Trine Noer Kjelstrup (5). (Privatfoto).

Team Køge Volley spillere på landsholdet

Den positive udvikling af idrætten i Køge fortsætter.

Team Køge Volleys store ungdomssatsning viser sig endnu engang at bære frugt. Det er nemlig lykkedes de to Team Køge Volley spillere Emma Brix og Trine Kjelstrup at tilspille sig en plads på DU/20 landsholdet, som skal forsøge at kvalificere Danmark til VM.
- I VM-puljen, der spilles i Moskva i Rusland fra den 17.-23. maj, skal Danmark dyste imod Rusland, Tyskland, Finland og Israel, så det er en svær pulje, som danskerne skal deltage i, udtaler Head coach Sven-Erik Lauridsen.
Omvendt er det et robust dansk hold, der tager af sted. Et hold der tæller flere eliteprofiler, og mange stærke yngre kræfter.
Truppen er:
Rikke Smed Iversen, Skovbakken Volley.
Emma Brix (8), Team Køge.
Line Trans Hansen, DHV Odense.
Juliane Graff Daugaard, Holte IF.
Nanna Abildgaard, BVC Esbjerg.
Liv Nygaard Magnussen, RS-Volley.
Ida Finsen Flensted, Lyngby-Gladsaxe Volley.
Julie Guldager Jensen, Brøndby VK.
Mira Abildgaard, Brøndby VK.
Trine Noer Kjelstrup (5), Team Køge.
Alina Hjorth Sode, Fortuna Odense Volley.
Asta Kjærgaard, Frederiksberg Volley.
DU/20-landsholdet må bestå af spillere født i årgang 92 og senere. Team Køge Volleys to piger er begge født i 1994 og har derfor også muligheden for at spile med på holdet om 2 år når næste kvalifikationsrunde går i gang.
Køges idræt fortsætter den positive udvikling.
pm

Publiceret 11 May 2011 09:00