(Arkivfoto. JCJ).

(Arkivfoto. JCJ).

Tre mænd fængslet for øldåsekast og vold

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra tirsdag den 10. maj kl. 07.00 til onsdag den 11. maj kl. 07.00.

Tre mænd fra Køge blev tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør i Roskilde og sigtet for vold.
Volden fandt sted mandag aften ved 17.30 tiden på Københavnsvej i Køge, hvor de tre unge mænd først kastede en øldåse efter en anden bil, for bagefter at udøve vold mod bilens chauffør.
De tre mænd blev anholdt kort efter episoden og fængslet til den 19. maj.
Spirituskørsel – Gadstrup.
Tirsdag eftermiddag kl. 14.45 anholdt politiet en 66-årig mand fra Karlslunde, der blev standset på Køgevej i Gadstrup. Den 66-årige var påvirket af spiritus. Han fik udtaget en blodprøve og blev løsladt efter afhøring.
Indbrud - private beboelser.
Der er anmeldt to indbrud i private beboelser. I tidsrummet fra kl. 19.00 til midnat tirsdag er der begået indbrud i en villa på Lykkesholm i Karlslunde. Gerningsmanden har knust en rude med en sten. Det lykkedes dog ikke gerningsmanden at komme ind på grund af en særlig lås på vinduet.
I tidsrummet fra mandag kl. 20.00 til tirsdag kl. 17.00 er der på Skovvænget i Havdrup begået indbrudsforsøg i en ejendom. Et vindue til stuen er forsøgt opbrudt. Der har dog ikke været indstigning i huset, oplyser politiet.
Indbrud - personbiler.
Politiet har det seneste døgn modtaget anmeldelser om to indbrud i personbiler. Fra mandag kl. 21.00 til onsdag kl. 12.50 er der stjålet en kasse sodavand, CD'er, tyggegummi og diverse småting fra en bil på Hasselvænget i Solrød Strand, og tirsdag mellem kl. 16.45 og kl. 17.45, er der forsøgt indbrud i en sølvgrå VW Touran der stod parkeret på Norsvej i Køge. Højre siderude er skåret i underkanten langs døren, hvorved den knustes da den skulle rulles ned indefra. Der har ikke været indstigning i bilen.
pm

null

Publiceret 11 May 2011 12:00