Ron Larris forlader Solrød Comets

Solrød Comets Basketball og 1. Divisions bedste spilstyrer Ron Larris forlænger ikke samarbejdet.
Tre utrolig vellykkede sæsoner blev det til for Ron Larris i guld og maroon. Hvor han bl.a. har været en afgørende faktor for at Solrød Comets har opnået de bedste resultater i klubbens 30-årige historie.
Det blev en oprykning til 1.Division, en 4. plads i 1. Division i 2. året og i år et exit i kvartfinalen efter 3 intense kampe mod Lemvig, for den succesfulde pointguard.
- Ron Larris har uden tvivl været den bedste spiller som nogensinde har spillet for kometerne og han har også sat sit præg hos sine holdkammerater, men især i ungdomsafdelingen hvor mange børn og unge flittigt har lært af ham, siger Rune Larsen fra Solrød Comets.
Ron Larris og Solrød Comets blev i løbet af foråret enige om, at han ville være bedst tjent med at spille på et højere niveau til en højere løn, i stedet for at forsætte i Solrød.
- Ron kommer fra simple kår i Gainesville, Florida og det giver god mening for ham, at søge en større og bedre kontrakt, vi har været utroligt tilfredse med Ron i hans tid i Solrød og ønsker ham kun det bedste fremover, siger Solrød Comets formand Henrik Sandberg.
Det hører da også til sjældenhederne i dansk basket, at en spiller er i samme klub i 3 år, da kontrakterne næsten altid kun er 1-årige. Ingen tvivl om at Solrød Comets vil komme til at savne den hurtige amerikaner, som altid var god for fantastiske detaljer i alle hans 68 kampe han nåede at spille for Solrød Comets.
Ron Larris nåede at score 1.306 point eller 19,2 point pr.kamp over 3 sæsoner i Solrød.
- Ron har altid haft en superindstilling til træning og kamp, han vil blive husket for sin fænomenale evne til at gøre spillerne omkring sig bedre og kun tage det scoringsmæssige ansvar når det var nødvendigt, tilføjer Headcoach Jeff Markray.
Ron Larris skal nu videre med sin professionelle karriere som basketballspiller. Måske fortsætter den i Danmark i Canal Digital Ligaen. Flere klubber har vist interesse for Køge Bugts bedste troldmand med en basketball.
pm

Publiceret 13 May 2011 13:15