Oplev Sørensen, Dorset og Wivel i Portalen lørdag kl. 20

Oplev Sørensen, Dorset og Wivel i Portalen lørdag kl. 20

Tre gange standup i topklasse

Tre standup'ere på besøg i Greve

Maj måneds Comedy Zoo On Tour, der rammer Portalen lørdag d. 14. maj, byder på en forrygende morsom sampak af krøllede komikere i form af de to garvede stand-up’ere Thomas Wivel og Sebastian Dorset samt et af branchens yngre talenter, Morten Sørensen.
Thomas Wivel er en af de helt store. Ikke bare på grund af hans medvirken i et hav af tv- og radioprogrammer, men også på grund af en enorm produktivitet, der tæller bøger, satireudgivelsen Blæksprutten, adskillige dvd´er og en serie velanmeldte shows.
Han har i 2011 20 års jubilæum som stand-up komiker og begejstrer fortsat med sin undrende, lidt provokerende stil. Sebastian Dorset kendes måske mest som en fast bestanddel af ”Mads og Monopolet”, hvor man lørdag efter lørdag kan høre ham dele ud af sin livserfaring. Men faktisk er han en forrygende komiker, der, fra at skrive geniale jokes til andre kendte entertainere, de senere år har fået megen anerkendelse for sin egen rolle som stand-up’er.
Morten Sørensen fanger publikum med sit talent for improvisation, og ingen undgår at deltage aktivt i showet. Når Morten underholder, regner det med hurtige jokes og skarpe linjer.

null

Publiceret 13 May 2011 08:40