Tyve opgav deres forehavende

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra torsdag den 12. maj kl. 07.00 til fredag den 13. maj kl. 07.00.

To personer, formentlig på tyvetogt, måtte natten til i dag, fredag kl. 03.52 opgive deres forehavende som var et indbrud i SuperBrugsen på Hovedgaden i Borup.
På ovennævnte tidspunkt bemærkede et vidne, at to personer netop var kravlet over plankeværket til SuperBrugsen i Borup.
Politiet sendte straks en patrulje til stedet, hvor det kunne konstateres, at der ikke var begået indbrud, og de to personer ikke truffet.
Brand i silo – Køge.
Kl. 1353 blev anmeldt om brand i en silo på Værftsvej i Køge, hvor halm i siloen brændte 9-10 meter oppe i siloen. Der kom hurtigt styr på branden.
Indbrud i lejlighed – Borup.
Torsdag kl. 14.39 indgik anmeldelse fra Parkvej i Køge, hvor to mænd blev overrasket under indbrud i en lejlighed. De flygtede fra stedet, da de blev opdaget. Indbruddet skete kl. 14.07.
De to mænd beskrives som ca. 20 år, måske østeuropæere, den ene havde et sort skulderlangt hår, den anden var skaldet.
Mistænkeligt forhold – Solrød.
Torsdag aften kl. 21.15 bemærkede en anmelder, at der luskede to mænd rundt og kiggede ind i haver på Ronæsvænget.
Anmelderen mente ikke, at mændene var fra lokalområdet, og derfor var man bange for, at der var tale om mulige indbrudstyve.
Politiet kørte til området for at finde mændene, hvilket ikke lige lykkedes.
Indbrud - private beboelser.
Det forløbne døgn har politiet modtaget yderligere to anmeldelser om indbrud i private beboelser i lokalområdet. Disse er begået i Borup og i Greve.
Indbrud virksomhed - Køge.
Natten til fredag kl. 00.44 er der anmeldt indbrud i en virksomhed på Tømrervej i Køge. En hængelås til porten er opbrudt og fra stedet er stjålet en rød VW LT med reg. nummer RL 97.611, autotransporter med lad. Politiet vil gerne modtage henvendelser fra folk der evt. har bemærket denne vogn.
pm

Publiceret 13 May 2011 11:00