Sportschef i Roskilde Håndbold skal lige fordøjeskuffelsen med kollegerne i klubbens ledelse, før han melder ud, hvad næste sæson i 1. division går ud på.

Sportschef i Roskilde Håndbold skal lige fordøjeskuffelsen med kollegerne i klubbens ledelse, før han melder ud, hvad næste sæson i 1. division går ud på.

Sportschef Carl Lærke:

Nu skal vi lige synke skuffelsen

Skuffelsen lagde Carl Lærke ikke skjul på i minutterne efter den for sportschefen og Roskilde Håndbold så bitre konklusion på sæsonen torsdag aften.
- Det var ikke det her, vi regnede med. Hverken fra sæsonstart, undervejs i sæsonen eller da kval-kampene begyndte, sagde han til Roskilde Avis.
- Det går galt her i aften mod Silkeborg. Det er klart for enhver. Men i realiteten var det jo mod Ringkøbing, at filmen knækkede for os.
- Vi skulle og burde have vundet den kamp, vi spillede uafgjort mod Ringkøbing.

Fordøjelses-proces

Nedrykningen skal lige fordøjes i ledelsen, før sportschefen fortæller, hvad næste sæsons ophold i 1. division skal bruges til.
- Nu skal vi lige synke skuffelsen. Om et par uger melder vi ud, om vi går efter hurtig oprykning, eller om vi tager et mellemår eller to i 1. divison, vurderede Lærke, mens tilskueren fortrak fra Roskilde-Hallerne.
- Men har I egentlig liga-niveau?
- Tja, det er jo spørgsmålet. I aften og og i for mange kval-kampe har vi ikke haft det. I vinter havde vi.
- Fortryder du træner-skiftet? (Carl Lærke fyrede træner Kim Rasmussen og indsatte John Lorentzen kort før kval-spillet).
- Nej. Det var velovervejet og gennemtænkt. Det er klart, at spekulationerne nu kommer. Men man kan ikke fortryde, og man skal ikke fortryde en gennemtænkt beslutning.

Ukendt økonomi

- Hvad betyder nedrykningen rent økonomisk?
- Svært at sige. Ingen ved jo helt, hvad den nye tv-aftale kaster af sig af penge til liga-klubberne, og hvad vi dermed går glip af.
- Vi har ikke haft nemt ved at finde sponsorer, og det bliver sandsynligvis en tand sværere. Men vi mister ikke million-beløb. På den måde er det ingen katastrofe.
- Kan I holde på spillerne?
- Det vil vise sig. Det er kun træner John Lorentzen, hvis kontrakt forsætter næste år.
- Spillerne er alle på ét-årige aftaler. Min kollega Thomas Brønd begynder at kigge på den side af sagen, nu vi kender den sportslige fremtid for holdet.


null

Publiceret 13 May 2011 11:15