Erik Wilk. (Privatfoto).

Erik Wilk. (Privatfoto).

Få et privat- og arbejdsliv som du ønsker

Forrygende foredrag på Myggegård i Strøby Egede onsdag aften den 15. juni.

Af
Per Møller

Hvad skal der til, for at dit privat- og arbejdsliv bliver lige præcis som du ønsker det?
Det er noget af det, man kan få svar på onsdag den 15. juni kl. 18.00, hvor Unik Fritid i Strøby Egede indbyder til et forrygende foredrag ”7 trin til din lykke og succes” med direktør Erik Wilk fra Vision 1 i Greve.
Erik Wilk har uddannet sig i NLP og spirituel terapi, og arbejder med personlig rådgivning for mennesker, der har brug for en dybere selvindsigt eller har så ondt i sjælen, at der simpelthen må og skal løsnes op. En reel og ærlig interesse for det enkelte menneske gør den personlige rådgivning til en form for undervisning i livssyn og selve det at leve.
- Gennem gensidig sparring og problem-terapi, finder vi ind til de negative mønstre, der har lagret sig i kroppen ofte mange år tilbage. Kroppen genkalder sig situationen og følelsen, og skal derefter give slip én gang for alle - både intellektuelt og følelsesmæssigt. Stenen forsvinder fra hjertet, og smerten forvandles til noget dynamisk og udviklingsskabende, fortæller Erik Wilk på sin hjemmeside www.vision1.dk.
- Oplev et forrygende foredrag og et par gode timer i selskab med en garvet coach, virksomhedsrådgiver og underviser. Erik Wilk formidler med humor, indsigt og gejst, hvad man kan gøre, for at ens privat- og arbejdsliv bliver lige præcis som man ønsker det. Med undertonerne ”når lykke er at være tilfreds med det du får” – og ”succes er at få, det du ønsker”, siger Lene Christiansen fra Unik Fritid.
Gennem foredraget får deltagerne bl.a. inspiration og konkrete værktøjer til brug i sit arbejds- og privatliv, energi og ikke mindst viden om hvordan man får den og værktøjer til at ændre situationer i livet, som man gerne vil ændre.
Foredraget afholdes på Myggegård kursus og mødested, Stevnsvej 126 i Strøby Egede.
Tilmelding kan ske til Unik Fritid v/Lene Christiansen på tlf. 2685 8245 eller mail unikfritid@gmail.com eller til Erik Wilk på tlf. 4057 4440 eller på mail wilk@vision1.dk.

Publiceret 15 May 2011 14:00