Der er tilmelding til firmadysten under Open By Night: Opgaven: Byg et julehus. Her et billede fra sidste års julehuse i Hammel. Foto Erling Baastrup

Der er tilmelding til firmadysten under Open By Night: Opgaven: Byg et julehus. Her et billede fra sidste års julehuse i Hammel. Foto Erling Baastrup

By Night med 211 dage til jul

Hammel holder Open By Night med julemænd, 211 gode tilbud, musik, tilmelding til firmadyst og gratis fotografering

Når Hammel Handelsstandsforening fredag 27. maj inviterer til Open By Night bliver det med juletema. Det er der flere grunde til, men den vigtigste er at der er 211 dage til jul. I byens gader vil du møde 10 julemænd fra Frijsenborg Efterskole med et ord på ryggen. Hvis du finder alle 10 bogstaver kan du gætte på ordet, som du så afleverer i fra 17.00 til 21.00. Vinderen findes ved scenen klokken 21.00. Samtidig vil dansebandet Roulet fra Viborg spille musik fra scenen, der sandsynligvis kommer til at stå på hjørnet ved Østergade og Torvegade.

Børnejulekalender

Og er du op til ti år, så er der mulighed for at blive en del Hammels børnejulekalender 2011. Kom ind i Nordea fra 17.00 til 22.00 og bliv fotograferet denne aften. 24 børn er heldige at komme bag en af de 24 låger i kalenderen og samtidig får de 24 børn besøg af julemanden, der opfylder en af børnenes tre ønsker på en udfyldt ønskeliste. Julekalenderen kan du købe i alle byens butikker fra 1.november og overskuddet vil gå til at skabe mere aktivitet i Hammel.

Dansebandet Roulet kommer til Hammel og skaber stemning til Open By Night.

Dansebandet Roulet kommer til Hammel og skaber stemning til Open By Night.

Byg julehus

Sidste års succes med juleby får et nyt twist, da der skal bygges 24 julehuse af Hammels eget erhvervsliv. Der inviteres til firmadyst og tilmeldingen starter fredag 27. maj hos Profil Optik. Holdet skal bestå af fire personer, hvoraf den ene på holdet vil blive en af byens håndværkere. Både Profil Optik og Sportmaster har allerede tilmeldt sig dysten, der kommer til at foregå i august måned. De 24 julehuse vil stå i Hammel midtby fra 1. til 24 december og skal skabe en fantastisk stemning i byen.

Nissejagt

Du kan også vinde en julefrokost på InSide. og få en kage med hjem til kaffen. Find de fem nisser, der er placeret i fem butiksvinduer. Gå ind i butikken og hent et julehjerte. Aflever de fem hjerter hos Bavinchi sammen med navn og adresse, og få kage med hjem til kaffen. Vinderen offentliggøres mandag 30 maj.

Publiceret 17 May 2011 11:45