Karruselbørnene rapper. (Foto: Helle Bodi).

Karruselbørnene rapper. (Foto: Helle Bodi).

Fuld fart på Musikugen i Køge

Så er der igen gang i Køge Musikskoles musikuge. Mandagen bød på både klaverworkshop på musikskolen og stor koncert i Søndre Skoles aula.
I musikskolens sal var der i dagens anledning stillet en masse klaverer og et enkelt flygel ind, for at eleverne fra 2. og 3. klasse kunne spille sammen, og det gjorde de hele eftermiddagen, før de afsluttede det hele med en fin koncert for forældre og andre interesserede, men det var ikke kun ”de små”, der optrådte ved koncerten. Også ældre elever viste deres kunnen ved tangenterne.
- Der blev spillet alt fra Mozart og Musorgskij over lille Idas sang til mester Jacob alt sammen muntert bundet sammen af de to klaverlærere Marian og Bertha, fortæller Helle Bodi fra Køge Musikskole.
I aulaen på Søndre Skole indledte skolens karruselhold med både sang og spil, og deres afslutningsnummer som var rap og dans samt trommer gik rent ind i den stopfyldte sal.
Derefter gik det slag i slag vekslende mellem solosang, sangtrio, elbasdueller, guitarorkester, klaverspil, rocksammenspil og trommeorkester – med andre ord – der var noget for enhver smag, og som følge deraf var stemningen også høj. Det var dejligt at høre, at musikskoleeleverne ikke bare spillede deres eget, men også bakkede de andre elever op.
- De følgende dage bliver der også spillet skolekoncerter. I dag tirsdag er det på Asgårdsskolen, onsdag er det Ejby Skole og torsdag slutter musikugen med koncert i rytmiksalen på Hastrupskolen, oplyser Helle Bodi.
Ud over disse åbne koncerter – der naturligvis er gratis adgang til  – sker der også en masse ting for musikskolens elever og deres forældre.
pm

De yngste elever spiller sammen. (Foto. Helle Bodi).

De yngste elever spiller sammen. (Foto. Helle Bodi).

Publiceret 17 May 2011 13:15